2013 SBS Yedek Sıra Takip Sayfası

2013 SBS yedek sıra takibi, MEB 2013 SBS yedek sıra takip sayfası, Yedek kayıt hakkı kazanmayı öğrenme

Biliyorsunuz asil kayıt dönemi başladı. Asil  olarak kayıt hakkı kazanan öğrenciler  12-16 Ağustos 2013 tarihleri arasında saat 17:00 ye kadar asıl olarak yerleştirildiği okula kayıt yaptıracaklar.

MEB 2013 SBS Yedek sıra takibinizi nerden yapabilirsiniz?

Yedek kayıt hakkı elde ettiğinizi nasıl Öğrenirsiniz?

Asıl olarak kazanan öğrencilerin kayıt dönemi sona erdikten sonra, 16 Ağustos 2013 saat 19:00dan itibaren boş kalan kontenjanlara yedek listeden yedeklik sırası dikkate alınarak kayıt hakkı kazanan öğrenciler ilan edilecektir. Her okulun boş kontenjan sayısı kadar öğrenciye, daha önce açıklanan yedek sırası dikkate alınarak kayıt hakkı verilecektir.

2013 SBS EK YERLEŞTİRME SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

2013 SBS yedek kayıt sıra takip sayfasında yedeklik durumunuzu kontrol etme şansınız olacak.

Her öğrenci kayıt hakkı kazandığı okula, kayıt hakkı kazandığı gün hariç 3 iş günü içerisinde saat 17:00ye kadar kayıt yaptırmak zorundadır. Kayıt yaptırmadığı taktirde, boş kalan kontenjanlara sistem tarafından yedek listede yer alan sıradaki öğrenciye kayıt hakkı verileceğinden bu haklarını kaybedeceklerdir.

Yedek kayıt döneminde, boşalan kontenjanlar için yedek listede yer alan sıradaki öğrenciye kayıt hakkı verilmesi işlemi, 26 Ağustos 2013 saat 17:00 ye kadar sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır. 19-26 Ağustos 2013 tarihleri arasındaki yedek kayıt dönemi içerisinde yedek listeden kayıt hakkı kazanan sıradaki öğrencilerin ilanı her gün saat 19:00 da açıklanacaktır.

26 Ağustos 2013 saat 19:00 itibariyle kayıt hakkı kazanan adayların kayıtları ise 29 Ağustos 2013 saat 17:00ye kadar devam edecektir.

“2013 SBS Yedek Sıra Takip Sayfası” üzerine 110 yorum

  1. Hocam ben and 368. Yedekteyim okul kontu 136 bos kont ise 6 okula kayit yaptirma haki kazanmis kisi sayisi ise 8 sizce olurmu hocam ins vuzel cevap verirsini:(

    Cevapla
    • Bekir: Sizi rahatlatacak bir cevap vermek isterdim ancak sıralamalarızı takip etmekten başka bir öenerim yok ne yazık ki. Yedek sıranız geride. Umarım yerleşirsimn

      Cevapla
  2. bişey sorcam ya ayın kaçında bitiyor kayıt ettirmeler daha 6 kişi yedeklerden kayıt ettirieblir ben 107 .ciyim 😀

    Cevapla
  3. Kaç gündür yazıyorum ve bugün de 9 kişi düştü artık önümde 19 kişi var.sizce sıra gelir mi Ahmet Keleşoğluna??

    Cevapla
  4. admin ben 68.yedektim ama yedekten 51 kişi kazanmıs ama orada hala 68 yazıyo şimdiki yedek sıram 17 mi yani yardımcı olursan sevvinirim

    Cevapla
    • Gökhan: yedek kazandığınız okulun karşısında yedek kayıt hakkı kazandı yazısı çıktığında kayıt hakkı size verilmiş demektir.

      Cevapla
  5. Hocam Ben bu gün 7’den sonra yine baktım fakat yine değişme yok . tedirgin olmaya başlıorm . acaba sağlık meslek lisesi olduğu için mi oynama olmuor .. Cevaplarsanız sevinirim ??

    Cevapla
    • Recep:sağlık meslek liselerinde boş kontejan bulmak biraz daha güçtür. Genellikle bu tür liseler tercih ediliyor .

      Cevapla
  6. Ahmet Keleşoğlunda 55.yedeğim. Bugün itibari ile 28 kişi kayıt hakkı kazandı ve 27 kişi önümde. ve kayıt hakkı gelmesi için 6 günüm var.sizce kayıt gelir mi? yüzde kaç ihtimalim var?

    Cevapla
    • Niçya: sıra takip sayfasınızda yedek kazandığınız okul varsa başvuru yapmanıa gerek yok. Sadece sıranızı takip edin.

      Cevapla
    • Murat: evet saat 19.00 da açılanacak. Yedek kazandığınız okulun karşısında “Kayıt Hakkı KAZANDI” yazısı olursa siz kazanmışsınız demektir.

      Cevapla

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.