2013 SBS Yedek Sıra Takip Sayfası

2013 SBS yedek sıra takibi, MEB 2013 SBS yedek sıra takip sayfası, Yedek kayıt hakkı kazanmayı öğrenme

Biliyorsunuz asil kayıt dönemi başladı. Asil  olarak kayıt hakkı kazanan öğrenciler  12-16 Ağustos 2013 tarihleri arasında saat 17:00 ye kadar asıl olarak yerleştirildiği okula kayıt yaptıracaklar.

MEB 2013 SBS Yedek sıra takibinizi nerden yapabilirsiniz?

Yedek kayıt hakkı elde ettiğinizi nasıl Öğrenirsiniz?

Asıl olarak kazanan öğrencilerin kayıt dönemi sona erdikten sonra, 16 Ağustos 2013 saat 19:00dan itibaren boş kalan kontenjanlara yedek listeden yedeklik sırası dikkate alınarak kayıt hakkı kazanan öğrenciler ilan edilecektir. Her okulun boş kontenjan sayısı kadar öğrenciye, daha önce açıklanan yedek sırası dikkate alınarak kayıt hakkı verilecektir.

2013 SBS EK YERLEŞTİRME SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

2013 SBS yedek kayıt sıra takip sayfasında yedeklik durumunuzu kontrol etme şansınız olacak.

Her öğrenci kayıt hakkı kazandığı okula, kayıt hakkı kazandığı gün hariç 3 iş günü içerisinde saat 17:00ye kadar kayıt yaptırmak zorundadır. Kayıt yaptırmadığı taktirde, boş kalan kontenjanlara sistem tarafından yedek listede yer alan sıradaki öğrenciye kayıt hakkı verileceğinden bu haklarını kaybedeceklerdir.

Yedek kayıt döneminde, boşalan kontenjanlar için yedek listede yer alan sıradaki öğrenciye kayıt hakkı verilmesi işlemi, 26 Ağustos 2013 saat 17:00 ye kadar sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır. 19-26 Ağustos 2013 tarihleri arasındaki yedek kayıt dönemi içerisinde yedek listeden kayıt hakkı kazanan sıradaki öğrencilerin ilanı her gün saat 19:00 da açıklanacaktır.

26 Ağustos 2013 saat 19:00 itibariyle kayıt hakkı kazanan adayların kayıtları ise 29 Ağustos 2013 saat 17:00ye kadar devam edecektir.

“2013 SBS Yedek Sıra Takip Sayfası” üzerine 110 yorum

  1. Admin merhaba yedek lıstesınde tek bır okulda yedekte gorunuyorum yedek sıram 178 fakat okulun yedek kontj. 2 gorunuyor.Diger okullarn yanındada bos kontj gorunuyor fakat 1 tanesnde yedektesınız yazıyor.Yerleşme şansım var mı ?Yardımcı olabılırsen sevınırm .Yorumuna ıhtıyacım var .Teşk.

    Cevapla
    • Ayla: Sadece yaedektesiniz yazan okulda sıralamada olursunuz. YEDEK SIRANIZ ÇOK GERİDE BOŞ KONTEJAN AZ. Sıralamanı kontrol et. Umarım kayıt hakkı elede edersin.

      Cevapla
  2. oğlumu 5.tercihine asil kaydını yapptırdık.ilk 4.tercihlerinde 608-161-168-47 yedeklerde.ilk 4 tercihin açık kontenjanlarıda 32-7-31 ve 13 şeklinde .47.yedek olduğu Okula girme ihtimali varmı sizce.her sıradaki okuldan bir üste asil kayıt olmada bizim yedek sıramız değişmiş olacak her akşam 19.00 da değilmi.
    teşekkürler.

    Cevapla
    • SAFİYE: hafta içi her gün saat 19.00 da sıranızı takip ediniz.” Kayıt hakkı kazandı” ibaresi gördüğünüzde 3 i,ş günü içinde kaydı yaptırınız.

      Cevapla
    • KAAAN:ELBETTE başvuru yapabilirsiniz. Başvurular internet üzerinde yapılacak. Sonuçlar 2 Eylülde açıklanacak.

      Cevapla
  3. admin iki tane yedek olduğum okul var 8 şubat anadolu lisesinde 141.sıradayım DR.nilifer özyurt anadolu lisesinde ise 137. sıradayımm acaba bu okullar bana gelebilirmii …

    Cevapla
  4. ben asıl kayıt yaptıdım ama gitmek istemiyorum anadolu lisede yedekteyim gelme ihtimali çok zayıf şimdi ben gitmek istemediğim okula yani endrüstri mesleğe gitmek istemiyorum çok programlı liselere gidebilirmiyim orada düzlise var diyorlar

    Cevapla
  5. 238 kişi alan okula 2 kişi yedekten girme hakkı kazanmış. Ben 17. yedeğiyim daha yedek kontenjanların açıklandığı ilk gün acaba girebilirmiyim ve bir de 136 kişi alan okulun 28. yedeğiyim girme şansım nedir ?

    Cevapla
  6. tamam admin ilk gördüm 13 e 14 yedek agla agla .s.s.s.s inşşah senin dediğin gbi gelir büyük ihtimalle

    Cevapla
    • Fatma: Hafta içi her gün saat 19.00 da sıra değişecek. Çünkü kayıtlı olan öğrenciler başka okullara kayıt yaptıracak. Boş kontejanlar değişecek.

      Cevapla
    • Elif: Güvenin varsa t.c ve okul numaranı ver ben bir bakayım. Veya tarayıcınızı değiştirin. Listele dedikten sonra sayfanın alt kısmına bakın.

      Cevapla
  7. takip edecğim inşalah giderim o liseye çok istiyorum. ilk önce sonuçlar açıklandıgında herkes bana gidersin 8. yedek nedir ki diyorlardı bende 8.yedekten bukadar zor girileceğini tahmin etmemiştim neyse admin herkesin hakkında hayırlısı hangisiyse o olsun bol şanslar iyi günler 🙂

    Cevapla
  8. neden düşük bir ihtimal ki ya 8. yedek çok fazla bir şey deil ki öyle deilmi sizce ? o 101 kişinin icinden 7 kişi o okuldan başka okula geçemezmi o 7 kişinin mutlaka bence bi yedeği vardır tam bende bılemem ama hep olumlu düşünüyorum inşalah giderim 8. yedek çok fazla birşey deil umudumu kaybetmek istemiyorum 🙂

    Cevapla

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.