3 Kasım Açık Öğretim Ortaokulu 1.dönem sınav sonuçları

meb3 Kasım AÖO 1.dönem sınav sonuçları, meb açık öğretim ortaokulu 1.dönem sonuçları

MEB Açık Öğretim Ortaokulu 1.dönem sınavını 3 Kasım 2013 tarihinde gerçekleştirecek. 3 Kasım AÖO 1.dönem sınav sorularını  AÖO çıkmış soru ve cevapları sayfamızda yayımlayacağız. AÖO çıkmış soru ve cevap anahtarları için tıklayınız

3 Kasım AÖO 1.dönem sınav sonuçları yayımlandığında sitemizin AÖO kategorsinde duyuracağız.

3 Kasım Açık Öğretim Ortaokulu 1.dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

 MEB açıklması:  “3 Kasım 2013 Tarihinde yapılan 2013-2014 öğretim yılı 1. Dönem sınav sonuçları, öğrencilerimizi yakından ilgilendiren Açık Öğretim Ortaokulu Yönetmeliğinde yapılan çalışmalardan dolayı 16 Aralık 2013 tarihinde yayınlanacaktır. Buna bağlı olarak 2013-2014 öğretim yılı 2. Dönem, kayıt yenileme işlemleri 16 Aralık 2013 tarihinde başlayacaktır.”

3 Kasım AÖO 1.dönem sınav sonuçlarını nereden öğrenebilirim?

Dönem sınavları yapıldıktan sonra Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde bulunan Ölçme Değerlendirme ve Yerleştirme Grup Başkanlığınca cevap kağıtlarının okutulması sonucu öğrencilerin sınavına katıldıkları derslerden aldıkları puanlar belirlenir.

Söz konusu puanlar Açık Öğretim Ortaokulu Bilgi Sistemine aktarılır. Aktarılan sınav sonuçlarına göre öğrencilerin ders, sınıf geçme ve mezuniyet durumlarını belirlenir. Belirlenen bu sonuçları öğrenciler Açık Öğretim Ortaokulu Bilgi Sistemine “Öğrenci Girişi” nden sisteme şifreleri ile girerek öğrenebilirler.

MEB AÖO öğrenci girişi için tıklayınız

“3 Kasım Açık Öğretim Ortaokulu 1.dönem sınav sonuçları” üzerine 125 yorum

  1. ya torpil ayarlaması yapılıyor yada bir hata yaptılar çıkıp söylemeye utanıyorlar birde eğitim şart diyorlar insan da heves bırakmadılar eğitim alalım

    Cevapla
  2. ya ne kadar sacma iş yapıyor bunlar sınav zamanımı calısma yapıyorsunuz siz 5 para etmez bu mebteki adamlar 45 gündür nedir ya artık bilgisayarlarda var sanki nasaya astronot yetiştiriyorlar.Kesin kağıtlarda oynama yapıyorlar yoksa bu kadar uzamaz bu iş beceriksiz herifler defolun gidinde işi bilenler gelsin artık..

    Cevapla
  3. Arkadaşlar MEB’in yeni duyurusu bu:
    03 Kasım 2013 Tarihinde yapılan 2013-2014 öğretim yılı 1. Dönem sınav sonuçları, öğrencilerimizi yakından ilgilendiren Açık Öğretim Ortaokulu Yönetmeliğinde yapılan çalışmalardan dolayı bekletilmektedir. Söz konusu çalışma sonuçlandığında sınav sonuçları yayınlanacak ve kayıt yenilemeler başlatılacaktır.
    Yeni kayıt işlemlerinin başlangıç tarihinde herhangi bir değişiklik yoktur.

    Cevapla
  4. 1 BUÇUK AYDIR BİR SINAVI AÇIKLAYAMAYAN VE AÇIKLAMA TARİHİ BİLE VEREMEYEN MEB SINIFTA KALSIN BENCE.ACABA
    MEB VE HALK EĞİTİMLERİ DERSHANELERE ÖZELLEŞTİRSELER Kİ? DAHA MI İYİ OLUR ACABA….

    Cevapla
  5. bende matamatık mağduru olarak çıkan sorular gerçek den zor ve sıtem cok yavaş 16 aralıkda açıklanacak dedıysenız saatınıde soyleyın 24 saat ıcersındemı calısma ssatı dahılındemı anlamıyorum borle calsma sıstemını

    Cevapla

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.