2013 DGS sınav yorumları (kolay mıydı zor muydu)

Sınava giren öğrenciler özellikle diğer yıllara oranla oldukça zor bir sınav olduğunu belirtirken, matematik sorularının DGS seviyesinin üstünde olduğunu ve sayısal mantık sorularının da çok zor olduğunu dile getirdi.

 

Soruları yetiştirmekte zorlanan öğrenciler süreyle yarıştı.

 2013 DGS taban puanları düşecek mi? TIKLA

Dikey Geçiş Sınavı sonuçlarının diğer yıllarda ki gibi ağustos ayı sonu açıklanacağı bekleniyor.

2013 DGS ile ilgili  yorumlarınızı aşağıdaki yorum alanımızdan yapabilirsiniz.

ÇIKMIŞ DGS SORULARINI ONLİNE ÇÖZÜN. Tıkla Çöz!

“2013 DGS sınav yorumları (kolay mıydı zor muydu)” üzerine 136 yorum

  1. ösymmmmm 🙂 +dgs =mimarlık 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 inş dualarinizı belkiyorum ark .

    Cevapla
  2. slm ösym ben seneye bu sınava girecem şimdiden çok sıkı bi şekilde çalışıyorum geleceğin mimar i olabilmek için ama bu seneki sorulara baktığım da çoook şaşırdım gerçekten geçen senelere oranla çok zor sorulmuştu beni çok şaşırttı n senden bi isteğim olacak lütfen 2 014 dgs de daha mantık li cozulebilecek tarzdan sorular sorun lütfen …benim mimar olmam gerek Kesinlik le lütfen anla beni lütfennn:(

    Cevapla
  3. site site gezip aynı yorumları yapıyorsun herhalde arkadaş nedir derdin anlamadım… Burada bu kadar insan sınavın zor olduğundan yakınıyor bir sen çok zekisin galiba emre insanları tembellikle itam ediyorsun…. çok kolay sınavın çok güzel sonucunu da bekleriz yayınla da tembelliğimizden vazgeçer senin gibi çalışırız belki ne dersin ;)))

    Cevapla
  4. sizi gidi tembeller sizi kolay sınavı da yapamamışlar daha ne sorsun osym 3 le 5 ın toplamınımı bu sene yıne okul puanı dewreye gırecek sorular gerçekten basitti tenbeller ordusu

    Cevapla
  5. Sınav gerçekten çok zor ve uzundu. Sınava ilk defa girdim ama sınava girmeden önce geçtiğimiz senelerde çıkan soruları çözmüştüm onlar daha kolaydı. İnş şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Allah yüzümüze gülerde iyi notlar alırız ve taban puanlarda düşer.

    Cevapla
  6. Bu sene ılk kez gırıyorum DGS’ ye . Türkce soruları ınanılmaz uzundu ve zaman cok kısaydı. Kimse bu sınavdan guleryuzle memnun bı sekılde ayrılmadı. Ösym kazanmamamız ıcın elınden gelenı yapıyo bence. Bız onlısans mezunuyuz bızı bu kadar zorlamanın ne anlamı var ALLAH askına. Ramazan ayında ayıp gunah boyle vıcdan olmaz…..

    Cevapla
  7. Ayrıca sınava çalıştım gecen yıldan daha kolaydı turkcesı! Gecen yıl gıren arkadaslar bılır turkce mantık dıger yıllardan farklı sormuslardı bu yıl sorulan mantık soruları kolaydı.

    Cevapla
  8. 2013DGS kolaydı, Türkçede bazı sorular çok zordu. Matta kolaydı türkçede. :)) ınsallah kazanırım.

    Cevapla
  9. böyle adaletsizlik olmaz. çalışanlar sınav zordu diyo çalışmayanlar kolaydı diyo. o kadar çalıştım emek verdim hiç çalışmayan arkadaşlar sınav kolaydı diyo.sınav hiç çalıştığımız gibi değildi beklediğimiz sorular yoktu çalıştığımız sorular yoktu.acaba ösym çalışmamaya teşvik ediyor. denemelerde türkçe 65 70 net yapıyordum bu sınavdan hiç umudum kalmaz oldu.

    Cevapla
  10. bı okul okuycz bu fani dunyada burnumzdn gtrdnz be.. Parası olan ozelle yırtar bu snawdn cnku puanlr bya dsck.. Parası olmaypta gce gunduz calısıp kıtap ustnde uyuyn ınsanlrn ahını alan adamların way haline …

    Cevapla
  11. ben geçen sene 284.7 ile açıkta kaldım bölüm inşaat hayatimda ilk defa bir sinava emek verdim.78 mat 65 türkçe zoraki yanlış çok çıkar bilmiyorum hayirlisi olsun

    Cevapla

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.