AÖL’den öğrencilere ders seçimi duyurusu

1. Sınav işlemleri sürecinin başlaması nedeniyle ders seçme, sınav giriş yeri güncelleme işlemleri sona erdi. Bu nedenle sistemde ilgili ekranlar öğrencilere kapatılmıştır.

 2. Kayıt Yenileme süreci içerisinde kayıt yenileme ücretini ödediği halde, işlemlerini yaptırmayan (çok az sayıdaki) öğrencilerimizin kayıtları yenilendi ve ders ataaolmaları yapıldı. Bu durumdaki öğrenciler, “Öğrenci Genel Bilgiler” menüsü altında yer alan “Dönem Dersleri” seçeneğini tıklayarak 2013/1 dönemi için seçilen dersleri görebilirler.

 3. Kayıt yenilediği halde, ders seçimini yapmayan öğrencilerimizin dersleri atandı.

 4. Bazı ders notlarının (ders kitaplarının) içerikleri değişmiştir. Bu nedenle irtibat bürolarından almış olduğunuz kitapların içerikleriyle, web sitemizin kitap içerikleri bölümünde yer alan kitap içerikleriyle karşılaştırmanız yararınıza olacaktır.

 5. Seçmiş olduğunuz derslere ait kitapların tamamını 8 Kasım 2013‘ten itibaren kitap dağıtımı yapan irtibat bürolarından alabilirsiniz.

 6. Sistemdeki bilgilerinde sorun olan ya da sisteme giriş şifresini unutan öğrencilerimiz irtibat bürolarına başvurabilir, ALO 147’yi arayabilirler.

 7. Öğrenci kimliği ve bandroller irtibat bürolarına tahminen Kasım ayının(2013) son haftası gönderilecektir. Yeni kayıt yaptıran öğrencilerimiz kimlik ve bandrollerini, mevcut öğrencilerimiz bandrollerini irtibat bürolarından Aralık ayı içerisinde alabileceklerdir. Konuyla ilgili yeni gelişmeler ve duyuruları web sitemizden takip ediniz.

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.