AÖL Açık Öğretim Lisesi çıkmış soru ve cevaplar (2008-2013)

AÖL çıkmış sorular, açık öğretim lisesi çıkmış soru ve cevap anahtarları arşiv,

Sevgili öğrencilerimiz, sınavlara hazırlanırken, geçmiş dönemde çıkmış sorulara da çalışınız. Bu sayede sınavlardaki başarınız artacaktır. Soru ve cevapları, aşağıdaki bağlantılardan bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.

Milli Eğitim Bakanlığı, Açıköğretim Okulları öğrencilerinin televizyon, radyo ve internet teknolojilerini kullanarak sınavlara hazırlanabilmesi için gerekli alt yapıyı oluşturmuştur. Açık Öğretim Lisesi öğrencilerinin sınavlara çalışırken yaralanabileceği kaynaklar aşağıdaki maddelerde sıralanmıştır.

  • Kitap Dağıtım Merkezlerinden aldığınız Açıköğretim Okulları ders kitapları (ders notları) ile hazırlanabilirsiniz.
  • Daha önceki Açık Öğretim Lisesi sınavlarında çıkmış soruları gözden geçirebilirsiniz. Sorular için tıklayınız..
  • Online testlerimizden çalışabilirsiniz. Online testler için buraya tıklayınız.
  • İnternet TV ya da İnternet Radyomuzu takip edebilirsiniz. İnternet Radyo ve İnternet TV için tıklayınız.
  • Web sayfalarımızda bulunan kitap içeriklerini bilgisayarınıza kaydedip, hazırlanabilirsiniz. Kitap içerikleri için tıklayınız.
  • Bazı Halk Eğitim Merkezi Müdürlükleri, Açıköğretim Okullarında okutulan bazı dersler için kurs düzenlemektedirler. Sizin için açılan bu kurslara katılarak hazırlanabilirsiniz.
  • Unutmayınız ki bu sınavların telafisi, örgün eğitimde olduğu gibi mümkün değildir. Bu nedenle lütfen bu sınavlara girmenizi engelleyebilecek unsurlara dikkat ediniz. Sınavda mutlaka Sınav Giriş Belgeniz ile geçerli bir kimlik belgenizi (Nüfus Cüzdanı, Ehliyet, Pasaport) yanınızda bulundurmanız gerekmektedir. Sınavdan en az yarım saat önce sınav yerinizde olmalısınız. Aksi takdirde bu nedenlerden dolayı sınava alınamayabilirsiniz. Bunun yanı sıra sınav esnasında da cevap kâğıdınızın çevrenizdekiler tarafından görülmediğinden emin olunuz. Sınavlarınızın optik okuyucularda değerlendirmeleri yapılırken aynı zamanda kopya analizi de yapılmaktadır.

 

ÇIKMIŞ SORULARI ONLİNE ÇÖZMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

“AÖL Açık Öğretim Lisesi çıkmış soru ve cevaplar (2008-2013)” üzerine bir yorum

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.