lgs okul puanları ve yüzdelik dilimleri 2020

lgs okul puanları 2020 güncel olarak sorubak.com’da.

Her yıl düzenli olarak güncellediğimiz lgs okul puanları 2020 yılı için tekrar güncelledik. Sorubak okullar alanımızda sadece okulların taban puanları değil aynı zamanda bu okulların akademik başarılarına yer verdik.

lise taban puanları 2020 İstanbul için sınavla öğrenci alan okullar için güncelleme bitti.  Bu güncelleme aynı zaman da lise taban puanları 2020 Ankara ve lise taban puanları 2020 İzmir için hızlı bir şekilde güncellenerek sonuçlandırılacak. Anadolu lisesi ve meslek liseleri için lgs okul puanları güncellemeye devam ediyoruz.

Aşağıda verdiğimiz adresleri tıklayarak bu okulların hem güncel lgs taban puanlarına ulaşacak hem de okulların akademik başarılarına ulaşma imkanı yakalayacaksınız.

lgs okul puanları bölümümüzde nelere yer verdik?

Okulları sınavla alan liseler ve sınavsız alana liseler olmak üzere iki şekilde ayırdık. Genel olarak sınavla alan fen liselerinin tamamının son üç yıllık lgs taban puanlarına yer verdik. Okulların fiziki imkanlarına, akademik başarılarına yer verildi. Bu okullarla ilgili veli, öğretmen ve öğrencilerin güncel yorumlarına yer verdik.

lgs okul puanları 2020 yılı için kullanılabilir mi?

Söz konusu taban puanlar 2019 LGS okul puanları göz önüne alınarak sorubak okullar bölümüne aktarıldı. Bu taban puanların 2019 LGS 1. yerleştirme sonucunda oluştuğunu unutmayın!. 2020 LGS sınavının yapılması ve ardından yapılacak yerleştirme ile açıklanacak olan 2020 LGS okul puanları elbette farklı olacaktır. Burada yer alan lgs okul puanları ve yüzdelik dilim bilgisi tamamen size fikir vermesi için sisteme eklenmiştir.

Sorubak okullar bölümünde yer alan lgs okul puanları ve yüzdelik dilim 2020 yılı için güncel liste şu: https://www.sorubak.com/teogrobot/

NELER ÖĞRENDİK?

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.