iş bankası konut kredisi 0.79

Kişiye özel geri ödeme seçenekleri sunan İş Bankası’nın ev kredisi kampanyası aşağıdaki projeler için geçerli olacaktır.

0,78 faiz oranı ile Konut Kredisi Kampanya Koşulları 

​İş Bankası %0,78 faiz oranlı konut kampanyası ile sektörü destekliyor

Türkiye İş Bankası, ülke ekonomisini destekleme anlayışının bir uzantısı olarak, kampanya kapsamındaki anlaşmalı konut projeleri özelinde konut kredisi faiz oranlarını % 0,78’e çekti.

İş Bankası, anlaşmalı konut projelerinden yapılacak 600 Bin TL’ye kadar yeni kredi kullanımlarında aylık %0,78 faiz oranı ve 120 aya kadar vadeli geri ödeme seçenekleri ile konut kredisi imkânı sunuyor.

Anlaşmalı konut projelerinden yapılacak kredi kullanımlarında kampanyaya dahil olan müteahhitler tarafından verilecek destekle bu oran müşteriye %0,78 olarak yansıtılacak.

100.000 TL kredi tutarı için Peşin Faiz Katkılı Örnek Maliyet Tablosu ise aşağıdaki gibi:Kampanyada geçerli faiz oranı hayat sigortası yapılması şartı ile geçerlidir.

Sigortaya ilişkin masraflar: 301 TL bir yıllık Konut Sigortası primi, 171,90 TL bir yıllık DASK poliçesi bedeli ve 1.456, 26 TL bir yıllık hayat sigortası bedelidir. Konut sigortası, hayat sigortası ve DASK prim tutarları ortalama olarak hesaplamış olup, konutun lokasyonu ve m²’sine, müşterinin yaşı, cinsiyeti vb. kriterlere göre değişiklik göstermektedir. Hesaplanan yıllık maliyet oranına sigorta tutarları dahil edilmemiştir.
Anlaşmalı Konut Projeleri için tıklayınız

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.