Yarın Okullar Tatil Mi Ankara 7 Ocak 2020

Yarın Okullar Tatil Mi Ankara 7 Ocak 2020

Kış ayının gelmesi ve soğuk hava şartlarının başlaması ile birlikte gözler Ankara’da Valilik açıklamasına çevrildi. Günlerdir devam etmekte olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeni ile öğrenciler, öğretmenler ve ebeveynler Valilik tarafından yapılacak olan açıklamayı beklemeye başladı. Hava şartları göz önüne alındığı zaman, öğretmenler, ebeveynler ve özellikler öğrenciler kar tatili açıklamasının yapılmasını bekliyor. Peki Ankara Valiliği kar tatili ile ilgili olarak açıklama yaptı mı?

Ankara’da yaşanan yoğun kar yağışı trafiği ve şehir yaşamını neredeyse durma noktasına getirdi. Bu sebeple “Yarın okullar tatil mi?” sorusu sorulmaya başlandı ve gözler yapılması beklenen açıklamaya çevrildi. Fakat şu an için kar tatili hakkında Ankara Valiliği tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı. Yine de öğrenciler, ebeveynler ve eğitmenler gece yarısına kadar yapılacak olan kâr tatili açıklamasını bekliyor.

Ankara Valisi Kar Tatili Açıklaması Yaptı Mı?

Ankara’da yaşanan şiddetli ve yoğun kar yağışı ile birlikte meydana gelen buzlanma olayları, şehrin trafiğinin sıkışmasına ve peş peşe trafik kazalarının yaşamasına sebebiyet vermektedir. Bu sebeple özellikle öğrenciler ve anne babalar yarın için Ankara Valiliği tarafından kar tatili açıklması yapılması bekliyor. Fakat şu saat itibari ile Ankar Valisi Vasip Şahin tarafından herhangi bir tatil açıklaması yapılmadı.

Şehir yaşamının olumsuz etkilenmesi ve hav şartlarının zorlayıcı olması nedeni ile yarın için tatil açıklamasının yapılması bekleniyor.

Yoğun Kar Yağışı Başkenti Etkisi Altına Aldı

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamalarda 6 Ocak itibari ile Ankara’da yoğun ve etkili bir kâr yağışının gerçekleşeceği uyarısı yapılmıştı. Bu uyarının yapılmasının ardından eğitim sektöründe yer alan kişiler ve öğrenciler “Yarın okullar tatil mi?” sorusunu sormaya başladı. Fakat henüz kar tatili ile ilgili olarak kesin bir bilginin yayınlanması söz konusu değil.

Yarın okullar tatil mi sorusunun cevabını verebilmek için sitemizde anlık olarak açıklamalar takip edilmektedir. Dolayısı ile kar tatili açıklaması yapılır yapılmaz haberin ayrıntıları burada yayınlanacaktır. Ankara’da yarın okullar tatil mi sorusunun cevabı için sitemizi takip etmeye devam ediniz.

NELER ÖĞRENDİK?

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.