KPSS 2020 kitap önerileri

En iyi KPSS Test Kitap Önerilerimiz

EN İYİ KPSS KİTAP ÖNERİLERİMİZ, TAVSİYELERİMİZ

Atanma ve memur olma hayali kuran ortaöğretim, önlisans, lisans öğrencileri için 2020 KPSS maratonu başladı. Milyonlarca aday, sınav tarihlerinin belli olmasıyla birlikte iyi bir yayına ait kitap arayışına geçti.

KPSS Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

KPSS lisans sınavı başvurular bu sene 5- 20 Mayıs 2020 tarihi arasında alınacak. Genel kültür, genel yetenek, eğitim bilimleri oturumları 19 Temmuz, Alan bilgisi 25-26 Temmuz, Öğretmen alan bilgisi ise 9 Ağustos 2020 tarihlerinde yapılacak.

KPSS Önlisans başvuruları ise, 12 – 25 Ağustos 2020 tarihleri arasında yapılacak. Sınav tarihi ise 18 Ekim 2020’de tek oturum şeklinde olacak.

KPSS Ortaöğretim başvuruları ise, 21 Ağustos – 7 Eylül tarihleri arasında alınacak. Sınav tarihi ise 9 Kasım 2020 olarak belirlendi.

Sizler için ” En iyi KPSS kitap önerilerimiz, tavsiyelerimiz” listesini derledik.

KPSS’de konu anlatımında 1-2 yayından çalışmanız yeterli gelebilir, fakat soru çözümlerinde ne kadar farklı içerik ve farklı yayına ait soruları görürseniz, başarılı olma ihtimalimiz bir o kadar artacaktır. Bu yüzden soru ve deneme çözümlerinizde birden çok yayının kitaplarını edinmeniz gerekir.

KPSS’de En İyi Yayınlar Hangileridir?

KPSS’de en iyi kitap yayınları şu şekildedir.

Yediiklim Yayınları, en iyi kitaplardan bir tanesidir akıcı dili anlaşılır soru çözümleri ile size yardımcı olabilir. Kitaplarında her sorunun çözümü bulunur. 2020 KPSS içeriğine uygun, ÖSYM’nin sorduğu sorulara yakın sorular hazırlanmıştır. 2020 KPSS sınavında başarılı olmak isteyen adayların Analitik düşünmesine yardımcı olacak bu yayını  KPSS adayları mutlaka edinmelidir.

Pegem Akademi Yayınları, yine çok eski ve köklü bir yayın olan bu kitap “En iyi KPSS kitap önerilerimiz, tavsiyelerimiz “listesinde önemli bir yere sahip. Özellikle başarılı hazırlanmış sorular, ÖSYM’nin soru sistemine oldukça yakın. Soru bankası setini KPSS öğrencilerinin mutlaka ellerinde bulundurmaları tavsiye ediyoruz.

Uzman Kariyer Yayınları, en çok tercih edilen kitap yayınlarından bir tanesidir. Özellikle bu yayına ait “2020 KPSS soru seti” İçeriği bakımından oldukça başarılı bir soru setidir. Yeni sistemle Müfredata uygun olarak yenilenen, bu kitapta her sorunun çözümü ayrıntılı bir şekilde anlatılıyor. 2020 KPSS öğrencilerinin mutlaka ellerinde bulundurmaları tavsiye ederiz.

Yargı Akademi Yayınları, çok eski ve köklü yayınların başında geliyor. Yıllardır çok başarılı konu anlatımları ve soru bankaları ile 2020 KPSS öğrencilerine, memurluğa giden yolda büyük avantaj sağlıyorlar. ÖSYM soru tipleri ve içeriklerini oldukça hâkim olan bu kitaplar, eleştirisel, sözel ve sayısal mantık, analitik düşünme gücünü artırıp kalıcı öğrenmeyi hedefliyor. Bu yayının genellikle soruları oldukça zor. Zor sorularla kendilerini denemek isteyen adayla, kesinlikle bu yayınların setinden yararlanmalıdır. “En iyi KPSS kitap önerilerimiz, tavsiyelerimiz” listesinde ilk sıralarda yer alan bir yayındır.

Benim hocam Yayınları; son yılların oldukça popüler yayınlarından biridir. Henüz yayın yeni bir yayın olmasına rağmen, akıcı soru anlatımları, güzel ve temiz içerikli soruları ile 2020 KPSS piyasasında önemli bir yayın haline geldi. YouTube kanallarında, ayrıntılı konu anlatımları ve soru çözümleri de bulunan bu yayın, oldukça faydalı ve kalıcı bilgi edinmeyi sağlıyor. Özellikle her derste uzman bir yayın haline geldi diyebiliriz. 2020 KPSS öğrencilerinde bulunması gereken en önemli kitapların başında geliyor. Bizim de “En iyi KPSS kitap önerilerimiz, tavsiyelerimiz” listesinde ilk sıralarda yer alıyor.

Beyaz Kalem Yayınları, özellikle genel kültür konularına oldukça hâkim olan bir yayındır. Yayının kitapları, konulara hâkim olmayı gerektiren şaşırtmacalı ve bilgi isteyen sorulardan oluşuyor. Ayrıntılı soru çözmeyi sever 2020 KPSS öğrencileri bu yayın ellerinde bulundurabilirler.

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.