Eczanede Bulabileceğiniz En İyi Diş Beyazlatma Bantları

Eczanede Bulabileceğiniz En İyi Diş Beyazlatma Bantları

Diş beyazlatma yöntemlerinden sıklıkla tercih edilen diş beyazlatma bantları şimdiye kadar Türkiye sınırları içerisinde yeterli ürün çeşitliliği olmaması nedeniyle fazla kullanılamıyordu. Ancak günümüzde pek çok marka diş beyazlatma bantları konusunda müşterilerini menun etmek için kıyasıya rekabet halindedir. Önceleri sadece Avrupa ve Amerika’da satılan ve Türkiye’de erişimi mümkün olmayan Crest 3D Whitestrips diş beyazlatma bantları ürünleri firma tarafından 1’den 5’e kadar numaralandırılmış olup 5 numara en güçlü diş beyazlama deneyimini müşterilerine sunmaktadır. Kutu içeriğinde 14 adet alt ve üst dişler için diş beyazlatma bandı bulunmaktadır. Bunları dişinize direkt olarak yapıştırıyorsunuz ve 45 dakika boyunca bu bantlar diş üzerinde kalıyor. İşleme 14 gün boyunca devam ettiğimiz takdirde gözle görülebilir bir beyazlama elde edebiliyorsunuz.

Diş Beyazlatma Bantları Zararlı Mı? 

Diş beyazlatma yöntemlerinden oldukça pratik ve kısa sürede sonuç alınan metodlardan olan diş beyazlatma bantları, aynı diş beyazlatma kalemi gibi uzun süre kullanımda diş minesine zarar vermekte ve uzman hekimler tarafından kullanımları sınırlandırılmaktadır. Çünkü bu bantların içeriğinde de aynı diş beyazlatma kalemi mantığında hidrojen peroksit bulunmaktadır. Hidrojen peroksit bileşiği dişe temas ettiği andan itibaren diş tabakasında derinlere kadar nüfuz edebilmektedir. Olumsuz etkiler bırakması nedeniyle diş minesine zarar vermekte ve uzun süre kullanılması uygun görülmemektedir. Bunun dışında belirli periyotlarda ürün kullanımına ara vermek uzmanların tavsiyesidir. Böyle yaparak hem dişlerinizi kolay ve pratik bir şekilde beyazlatacak hem de uzun süreli kullanım sırasında diş beyazlatma bantlarının yan etkilerinden kurtulmuş olacaksınız.

Diş Beyazlatma Bantlarını Nereden Alırım?

Geçmişte diş beyazlatıcı bantlarını Türkiye’de bulabilmek oldukça zordu. Ancak günümüzde diş beyazlatma sektöründe firmaların etkili faaliyetleri sonucunda ülkemizde de birçok yerde diş beyazlatma bantları ve kalemi gibi çeşitli ürüne ulaşabiliyor ve kolaylıkla bir kullanım sağlayabiliyoruz. İnternet dünyasında büyük alışveriş sitelerinde birçok diş beyazlatma bantları markalarına ulaşabilir ve yorumlara bakarak aralarından size uygun olanını tercih edebilirsiniz. Bunun dışında eczanelerde de diş beyazlatma bantları satılmaktadır. Marka olarak genel bir kısıtlılık bulunsa da bütüncül yaklaşımda kaliteli ürünler piyasada mevcuttur.

Crest 3D Whitestrips markası dünya genelinde ünlü ve kalitesini ispatlamış diş beyazlatma bantları üretmektedir.

Anında Diş Beyazlatıcı Bantlar İşe Yarıyor Mu?

Piyasada bulunan ve kullanıcıların oldukça memnun olduğu diş beyazlatma bantları, sürekli kullanım için uygun olmasa da kolay ve pratik imkan sunduğu için diş sararması ya da dişlerde lekelenme problemi yaşayan birçok kişi için güzel sonuçlar ortaya koyuyor. Ancak profesyonel diş hekimleri tarafından uzun süre kullanımı kesinlikle tavsiye edilmiyor. Kısa süreli sonuçlar elde etmek için pratik kullanıma sahip olan diş beyazlatma bantları diş kozmetik ürünlerinden olup hızlı bir şekilde sonuç elde etmek isteyenler için bire birdir.

Diş Beyazlatıcı Bantların Fiyatları

Diş beyazlatma bantları kullanan insanlar kısa sürede sonuç elde ettikleri için oldukça memnunlar. Ürünlerin fiyatlarına gelecek olursak; birçok marka bulunmakta ve bu markalar performans fiyat sonucunda çeşitli skalalarda yer almaktadır. İnternet üzerinden alışveriş sitelerinde kolaylıkla bulup sipariş verebileceğiniz diş beyazlatma bant ürünlerini aynı zamanda eczanelerde de bulabilirsiniz. Bütçenize uygun ekonomik fiyatlara sahip olan diş beyazlatıcı ürünlerden size en uygun olanına tercih ederek kısa sürede etkin bir sonuç elde edebilirsiniz.

Diş Beyazlatma Bantları Kullananların Yorumları

Dişlerinde lekelenme ya da sararma problemleri yaşayan insanlar öncelikli olarak pratik bir çözüm önerilerine başvurmaktadır. Bunun için diş beyazlatma bantları ya da diş beyazlatma kalemi daha ön planda yer alıyor. Diş hekimlerinin hastalarına tavsiyesi ise öncelikli olarak iyi bir diş temizliğinin ardından diş sararmalarına kalıcı bir çözüm bulmak. Ancak bunun için yeterli vakti olmayan insanlar genellikle diş beyazlatma bantlarına yöneliyor. Oldukça etkili sonuçlar ortaya çıkaran bu ürünler kullanıcılarını oldukça memnun ediyor. Uzun süreli diş beyazlatma elde etmek için diş beyazlatma bantları ya da kalemleri elbette uygun değil. İyi bir sonuç almak istiyorsanız ürünlerden faydalanan insanların yorumlarına ve diş hekimlerinin tavsiyelerine dikkat etmelisiniz.

NELER ÖĞRENDİK?

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.