e-okul Boş Kontenjan Sorgulama 2016-2017

TEOG 2016 yerleştirme sonuçlarıyla birlikte okulların boş kontenjanları da MEB tarafından açıklanacak. Yerleştirme sonucu bulunduğu okulu değiştirmek isteyen adaylar, TEOG nakil sürecince nakil başvurusunda bulunabilecekler.

e okul taban puan

2016 TEOG Yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra TEOG nakil işlemleri başlayacak.. Bununla birlikte 2016 TEOG boş kontenjanlar da belli olmuş olacak.. Yerleştiği okulu değiştirmek isteyen adaylar TEOG nakil sürecince nakil başvurusunda bulunup şanslarını diğer okullar için deneyebilecekler.  2016-2017 e-okul boş kontejan sorgulama işlemi 2016 TEOG nakil tarihleri belli olduğunda burada duyuracağız.

2016 TEOG nakil sürecinde henüz netleşmedi ama 3 nakil dönemi bulunacak.. Adaylar bu 3 nakil döneminde nakil başvuru işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

2017 TEOG Taban Puanları için tıklayınız

NELER ÖĞRENDİK?

“e-okul Boş Kontenjan Sorgulama 2016-2017” üzerine 2 yorum

  1. Kızım teog puanı 353 ama 173 puanlık okula verdiler özel sağlığa vermek zorunda kaldım durumum bozulduğu için devlet sağlığa vermek istiyoruz Kızım kick boks sporuyla uğraşıyor 2sene üst üste il birincisi sporcu puanı olurum lütfen yardım ve bilgiye ihtiyacım var not.9 . Sınıfı başarıyla tamamladı saygılarımla

    Cevapla
    • bence burada bir haksızlık var ve adaletsiz bir dağılıma şahit oluyoruz nasıl ki eğitim sisteminin iyi olmadığı gibiyse dağılımıda otomatikmen adaletli değil

      Cevapla

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.