6.Sınıf Matematik 1.Dönem 2.Yazılı Test Çöz (Harika)

Birbirinden seçkin iki  adet 6.Sınıf Matematik 1.Dönem 2.Yazılı Test Çöz ile karşınızdayız.  Bu testleri çok beğeneceksiniz. Tamamı müfredata uygun, güncel ve seçkin sorulardan derlendi.

Bildiğiniz üzere matematik dersinde bir dönemde iki yazılı sınavı yapılmakta. Bu sınavla klasik, test, boşluk doldurma şeklinde olabilmektedir. İki yazılı sınav, iki de sözlü sınav puanı verilmektedir. 6. sınıfta matematik dersi 5 saat olduğu için belge hesaplamalarında da bu ders çok önemli bir yere sahip.

6.sınıf Matematik 1.dönem 2.yazılı soruları çöz sınavda yüksek puan al.  İnteraktif şeklinde hazırladığımız bu testler tamamen eğitim öğretim yılı müfredatına uygundur. On beşer veya yirmişer test sorusu şeklinde hazırladığımız bu testleri çözerek sınava hazırlanmak artık çok daha kolay olacak.

6. sınıf matematik testleri çöz bölümünün 6. sınıf matematik 1. dönem 2. yazılı soruları çöz alt kategorisine eklediğimiz bu testler sürekli olarak güncel tutulmaktadır.

Siz de 6. sınıf matematik yazılı soruları çözmek için yer arıyorsanız size bu testleri çözmenizi öneriyoruz. 6.Sınıf Matematik 1.Dönem 2.Yazılı Test Çöz kategorimizi sürekli yeni testler ekleyerek güncel tutmaya çalışıyoruz. Bir matematik sınavına hazırlanacaksınız ya Sorubak’tan yazılı soruları indirmeniz gerekir  ya da sorubak test çöz bölümümüzden testleri incelemeniz gerekir.

Önerdiğimiz güncel ve müfredata uygun iki test örneği:

Test-1 6.Sınıf Matematik 1.Dönem 2.Yazılı Test Çöz 

Test-2 6.Sınıf Matematik 1.Dönem 2.Yazılı Test Çöz

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.