13 bin polis alımı için başvuru kılavuzu

21. DÖNEM POLİS MESLEK EĞİTİM MERKEZLERİ ADAY BAŞVURU, SEÇME ve DEĞERLENDİRME SINAVI KILAVUZU

DİKKAT: BU KILAVUZU OKUMADAN BAŞVURU İŞLEMİNİZİ YAPMAYINIZ.

(Tüm adayların bu kılavuzu dikkatli bir şekilde okumaları ve belirtilen açıklamalara göre hareket etmeleri adayların yararına olacaktır.)

Bu kılavuz Polis Akademisi Başkanlığı Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüklerine (POMEM) başvuru, seçme ve değerlendirme sınavları ile kayıt ve kabul esaslarını içermekte olup, yalnızca internet üzerinden www.pa.edu.tr adresinden yayınlanmaktadır. Ayrıca basım ve dağıtımı yapılmayacaktır.

21. Dönem olarak Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüklerine alınacak adayların başvuru-seçme ve değerlendirme sınavları, Polis Meslek Eğitim Merkezleri Giriş Yönetmeliği, Polis Meslek Eğitim Merkezleri Eğitim-Öğretim Yönetmeliği ve Emniyet Teşkilatı Sağlık Şartları Yönetmeliği kapsamında hazırlanmıştır.

Bu kılavuzda yer alan kurallar, kılavuzun yayım tarihinden sonra yürürlüğe girebilecek yasama, yürütme ve yargı organları kararları ile Emniyet Genel Müdürlüğünün emirleri doğrultusunda değiştirilebilir.

21. Dönem olarak POMEM’lere alınacak adaylar için hazırlanan bu kılavuzda belirtilen şartlarda herhangi bir değişiklik olması durumunda konu Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sayfası www.pa.edu.tradresinden duyurulacaktır.

DİKKAT: KILAVUZU OKUMADAN BAŞVURU İŞLEMİNİZİ YAPMAYINIZ.

(Tüm adayların  kılavuzu dikkatli bir şekilde okumaları ve belirtilen açıklamalara göre hareket etmeleri adayların yararına olacaktır.) 

KILAVUZ İÇİN TIKLAYINIZ

ÖN LİSANS MEZUNU ADAYLAR ÖN BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

LİSANS MEZUNU ADAYLAR ÖN BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.