11 Aralık 2013 Çarşamba Kar Tatili Olan İller,Okullar

11 aralık kar tatili iller, 11 aralık 2013 kar tatili okullar, kar tatili olan il ve ilçeler 11 aralık 2013, 11 aralık çarşamba kar tatili iller

f627f70f0da2f1b61e4201504a46c539

Malum kış sert başladı. Dünden beri soğuk ve yağışlı hava etkisine giren ülkemizde 10 aralık 2013 tarihinde bir çok il yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara vermek zorunda kaldı.

11 Aralık 2013 kar tatili olan iller ve ilçeler ile ilgili bize ulaşan bilgiler olduğunda burada paylaşacağız.
11 Aralık kar tatili olan okullarla ilgili bilgilerinizi yorum bölümümüzden bizimle paylaşabilirsiniz.

11 Aralık 2013 Çarşamba günü kar tatili olan okulları burada duyuracağız.

DÜZCE  – Kar yağışı nedeniyle Kaynaşlı ilçesinde eğitime yarın ara verilecek.

ORDU  – Ordu’da kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerde eğitime ara verildiği bildirildi.

ELAZIĞ – Elazığ Valiliği’nin yaptığı açıklamada, ‘Metroloji Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgilerdoğrultusunda 11.12.2013 (Çarşamba) günü ilimizde yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartlarıbeklendiğinden il merkezi ve merkez köylerinde bulunan ilk ve orta dereceli taşımalı sistemle eğitimgören öğrenciler için eğitime bir gün ara verildi.

KASTAMONU  –  Kastamonu Valiliğinden destek talep ettik gelecekaraçlarla çalışmalarımız daha hızlı bir şekilde devam edecek. Köy yollarımızın kapalı olması ve olumsuzhava koşullarından dolayı ilçemizdeki ilk ve orta dereceli okulları iki gün tatilin ardından bir gün süre ile detatil etmek zorunda kaldık” dedi.

TOKAT – il merkezine bağlı köy ve beldelerdeki okullarda eğitime yarın için ara verileceği ifade edilen açıklamada, il merkezindeki okullara taşımalı olarak gelen öğrencilerin ise yarın izinli sayılmalarınınuygun görüldüğü kaydedildi.

İl merkezindeki okullarda ise eğitim-öğretimin devam edeceği belirtildi.

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.