Son 6 yılın çıkmış SBS soru ve cevapları

meb_teogson 5 yılın çıkmış sbs soru ve cevapları, geçmiş sbs soruları, çıkmış sbs soruları ,son 6 yılın çıkmış sbs soruları

Biliyorsunuz MEB 2013-2014 eğitim öğretim yılında geçerli olmazk üzere SBS sınav sistemini kaldırarak yerine TEOG sınav sistemini getirdi.

Bu yeni sisteme göre MEB 6 temel ders için (Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji, TC İnkılap Tarihi, Yabancı Dil, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi) öğretmeninin sene içerisinde düzenlediği sınavlardan biri merkezi olacak. 3 sınavı olan derslerin 2. sınavı, 2 sınavı olan derslerin 1. sınavı merkezi olarak gerçekleşecek. Bu sınavlardan aldığın sonuçlar doğrultusunda ağırlıklandırılmış merkezi sınav puanın hesaplanacak.

ÇIKMIŞ SBS VE TEOG SORULARINI ONLİNE ÇÖZÜN.TIKLA ÇÖZ

6, 7 ve 8. sınıflarda 1. ve 2. dönem sonunda girdiğin bütün sınavlar baz alınarak yıl sonu başarı puanların hesaplanacak ve bu puan senin liseye yerleşme puanını etkileyecek.

Sorular, öğretim programlarının kazanımları esas alınarak öğrencinin yorumlama, analiz yapma, eleştirel düşünme, sonuçları tahmin etme, problem çözme ve benzeri yeterliklerini ölçecek nitelikte çoktan seçmeli olarak hazırlanmaktadır.

Bu sınavda başarılı olmak için bol bol test çözülmeli geçmiş yıllarda sorulan sorular iyi irdelenmelidir. Sorubak olarak sizlere son 4 yılın çıkmış sbs sorularını aşağıdaki linkte topladık. Soruları incelemeniz ,sorular hakkında fikir sahibi olmanızı sağlayacak, size çalışmada yön verecek.

Yaptığınuz denemelerin netlerini 2013-2014  TEOG Puan Hesaplama Motorundan girerek puanınız öğrenebilirsiniz. Sorubak TEOG  Puan Hesaplama Motoru için tıklayınız.

“Son 6 yılın çıkmış SBS soru ve cevapları” üzerine 9 yorum

  1. ya arkadaşlar acil lazım nasıl siz açmışsınız melike sen nasıl açtın ya bir msj at bizde hemen yapalım

    Cevapla

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.