Sınavsız Öğrenci Alan Meslek Liseleri 2014-2015

Sınavsız öğrenci alan liseler, İstanbul’da sınavsız öğrenci alan meslek liseleri, Ankara’da sınavsız öğrenci alan meslek liseleri, Bursa’da sınavsız öğrenci alan meslek liseleri, 2014-2015 sınavsız öğrenci alan liselerin adları, 2015 sınavsız meslek lisesine kayıt işlemleri, 2015  Sınavsız Öğrenci Alan Meslek Liseleri tercih listeleri

meb2015 Sınavsız Öğrenci Alan Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumları Bireysel e-Başvuru Tercih İşlemleri için tıklayınız…  (Aktif Değil) 

2015 Sınavsız Öğrenci Alan Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumları Bireysel e-Başvuru Tercih Listeleri için tıklayınız…(Aktif Değil) 

TERCİH SONUÇLARI İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ (Aktif Değil)

Sınavsız öğrenci alan ortaöğretim kurumlarının “çok programlı liselerin (ÇPL) bünyesindeki genel liselerin, imam hatip liselerinin ve meslek liselerinin” 9. sınıflarına yeni öğrenci kayıtları, …………………….. tarihleri arasında e-kayıt sistemi ile elektronik ortamda yapılacaktır. Sınavsız öğrenci alan çok programlı liselerin bünyesindeki genel liselere, imam hatip liselerine ve meslek liselerine kayıt yaptırmak isteyenler bölge sınırlaması olmaksızın 10 (on) adet okul tercihi yapabilecektir. Öğrenciler hem imam hatip liselerine hem meslek liselerine hem de ÇPL bünyesindeki genel liselere kayıt yaptıramazlar.

2015  Sınavsız Öğrenci Alan Meslek Liseleri Tercih Listeleri İçin Tıklayınız (Aktif Değil)

Aşağıda ilinizi ve ilçenizi seçerek sınavsız öğrenci alan liseleri inceleyebilirsiniz. (Expolerer tarayıcı tavsiye edilir)

 

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.