Ruvigo nedir? Ruvigo ile para kazanılır mı?

RUVİGO NEDİR? NASIL PARA KAZANIRIM? RUVİGOAPP İLE PARA KAZANILIR MI?

Ruvigo; ödüllü ve farklı içerikli bilgi yarışmasıdır. Son zamanların en popüler ödüllü yarışmalarından biri haline gelen Ruvigo kullanıcılarda oldukça ilgi uyandırıyor. Kullanıcılar; Ruvigo nedir? Nasıl para kazanırım? Ruvigo ile para kazanılır mı? Sorularının cevabını merak ediyor.

Son zamanlarda bir çok bilgi yarışması uygulaması çıktı. Kullanıcıların bilgilerini sınayan ve karşılığında kişilere para veren bu yarışmaların en popüleri Ruvigo uygulaması oldu. Ruvigo belli aralıklarla, sadece bir yarışma üzerinden oynanıyor. Yani tüm kullanıcılar, aynı anda aynı soruyu doğru cevaplamaya çalışıyor. Bu yarışmada benzerlerinin aksine süre sınırlaması yoktur. Yarışmacı istediği zaman bulduğu cevabı verebiliyor. Yarışmacıların yalnızca 2 cevap hakkı oluyor. Yani iki kere yanlış cevap verme hakkınız oluyor. Fakat uygulamadan dilerseniz cevap hakkı satın alabiliyorsunuz.

Nasıl Para Kazanırım?

Ruvigo uygulaması Play Store ya da Apple Store’dan ücretsiz olarak indirilebilir.  Ruvigo tarafından kullanıcıya belli bir ödül miktarı belirleniyor. Sonrasında tüm kullanıcılara 4 adet ipucu veriliyor. Bu ipucular herkes için aynı oluyor. Örneğin ;”1930 tarihinde inşa edilmiştir” bunun gibi ipucular veriliyor. Belli aralıklarla da özel ipuçları yayınlanıyor. Bu ipuçlarıyla doğru yanıtı bulmanız isteniyor. Size özel ipuçlarıyla da doğru yanıtı bulabilirsiniz. Bunun için uygulamanın menü bölümündeki market kısmına tıklayarak ipucu satın alabilirsiniz. Ruvigo yarışmasında 2 tane cevap hakkınız bulunuyor. İki kere yanlış cevap vermişsiniz bir daha cevap verebilmek için menü kısmından market bölümüne girerek cevap hakkı satın alabilirsiniz. Uygulama indirmek tamamen ücretsiz. Cevap hakkı ve ipucu satın almak ise tamamen size kalmış. Ruvigo da cevap ve ipucu satın alma zorunluluğu kesinlikle yok. Aldığınız özel ipucu hakkı ya da cevap hakkını diğer sorularda da kullanabiliyorsunuz.

Ruvigo nedir? Nasıl para kazanırım? Ruvigoapp uygulaması ile para kazanılır mı? Sorusunun cevabı tam bu noktada veriliyor. Ruvigo uygulamasında yarışmaya doğru cevap verdiğinizde  diğer kullanıcıların cevap kutucukları kilitleniyor ve soruya cevap vermeleri engelleniyor. Kazanan yarışmacı kazandığını belirten ” Tebrikler” yazısı ekranına geliyor. Soruya cevap vereceğiniz zaman özellikle, yazım kurallarına dikkat etmelisiniz. Çünkü harf hatası, harf eksikliği durumunda cevabınız kabul edilmiyor. Örneğin cevabı Kapadokya olan bir soru ya, “Kapodokya” diye cevap verdiyseniz cevabınız kabul edilmiyor. Bu yüzden Yazım ve imla kurallarına oldukça dikkat etmelisiniz.

Yarışma bittikten belli bir zaman geçtikten sonra “cevabı gör”bağlantısına tıklarsanız, o sorunun doğru cevabı ekranınıza düşecektir.” Açıklamasını gör” butonuna tıklarsanız, sorunun doğru cevabının açıklamasını görebilirsiniz. Ayrıca yarışma bittikten sonra doğru cevap veren kişinin adı soyadı ve özel olmayan bilgileri sisteme düşüyor. Böylece kazanan kişinin kim olduğunu öğrenebiliyorsunuz.

Ruvigo uygulaması sorularda ipuçlarını, cevabı açık edecek kadar belirgin bir şekilde değil,  üstü kapalı olarak veriyor. Buradaki amaç, dikkatli ve araştırmacı kullanıcılara para ödülü verebilmektir. Bu yüzden ipuçlarında eş sesli cümlelere, betimlemelere, dolaylı anlatımlara yer veriliyor. 

Ruvigoapp İle Kazandığım Parayı Nasıl Alabilirim?

Ruvigoapp uygulamasını indirerek soruya doğru cevap verdiyseniz kazanmış olursunuz. Ruvigo uygulaması telefonunuza indirildiğinde, başlangıçta size bir ödül miktarı belirlemiştir. Sorulan soruya doğru cevap verdiğinizde o miktarı almaya hak kazanmış olursunuz. Ruvigo ekibi, uygulamaya girerken vermiş olduğunuz numara üzerinden sizle arama yoluyla irtibata geçerler. Geçerli şartları sağlamış olması durumunda, 10 iş günü içinde vermiş olduğunuz hesap bilgilerine EFT veya Havale yoluyla hesabınıza geçerler.

Ruvigo nedir? Nasıl para kazanırım? Ruvigoapp ile para kazanılır mı? Sorularının cevaplarını merak eden kullanıcılar için bazı bilgiler verdik. Sizde bu uygulamayı mutlaka deneyin.

“Ruvigo nedir? Ruvigo ile para kazanılır mı?” üzerine bir yorum

  1. Ruvigo soruları zor ama insan araştırırken çok fazla yeni şey öğreniyor bu kısmı çok güzel, biz 4-5 kişi bir araya gelip bütün gece araştırma yapıyoruz. bence güzel uygulama olmuş elinize sağlık.

    Cevapla

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.