ÖZDEBİR Türkiye Geneli LGS Deneme Sınavına Katılın! 28 Kasım 2020

TÜRKİYE GENELİ ONLINE LGS DENEME SINAVLARI

Sınav Uygulayan Kurumlarımızın/Bayilerimizin Bilgilerine:

-TÜRKİYE GENELİ ONLİNE LGS Denemeleri, MEB tarafından açıklanan kazanım listelerine uygun olarak hazırlanmıştır.

-Web Sitemiz ONLİNE İŞLEM MERKEZİ’nden sipariş işleminizi tamamlayıp ödemeniz Muhasebemizce onaylandıktan sonra, sistemde kayıtlı e-postanıza talep ettiğiniz sayıda kullanıcı adı ve parola gönderilecektir. Bayilerimizin siparişlerde okul isimlerini belirtmeleri önemlidir.

-Bayi ve kurumlara gönderilen kullanıcı adı ve parolaların öğrencilere dağıtımından ilgili bayi/kurum/kurumlar sorumludur. Her öğrenciye bir adet kullanıcı adı ve parola iletilmelidir.

-Online LGS Denemeleri saat 07.00 ile 21.00 arasında Sözel Bölüm (95 dakika) ve Sayısal Bölüm (100 dakika) olmak üzere 2 oturum şeklinde uygulanacaktır. Oturumlar başlatıldıktan sonra süreyi durdurma seçeneği yoktur. İki oturum arasında isteğe bağlı olarak ara verilebilecektir. İkinci oturuma son başlama saati 21:00’ dir. Sınav takvimi için: http://www.ozdebir.org.tr/sinav-takvimi

-Sınava ve sınav sonuçlarına erişim https://www.akillisinav.com/ozdebir/login adresi üzerinden olacaktır. Öğrenciler kurumlarından aldıkları kullanıcı adı ve parola ile giriş yapabilecektir.

-Sınav uygulaması tamamlandıktan sonraki gün saat 12:00’de her öğrenci karnesine ulaşabilecek; Türkiye geneli ve kurum içi sıralamaları dahil olmak üzere sonuçlarını görebilecektir.

-Her kuruma öğrenci parolaları ile birlikte bir de kurum adı ve parolası iletilmiştir. https://www.akillisinav.com/ozdebir/login adresi üzerinden kurum içi sonuçlara bu kullanıcı adı ve parola ile ulaşılacaktır.

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.