OMUTÜY Ses Grubu Çalışmaları

OMUTÜY Ses Grubu Çalışmaları, 2017-2018 1.sınıf omutüy ses grupları, yeni ses grupları omutüy 2018, ilkokul 1.sınıf ses grupları omutüy 2017 208, omutüy grubu

Daha önce ELAKİN Ses Grubu Çalışmaları ile ilgili olarak yazmıştık. İlkokul 1. sınıfta okuma yazma öğretiminde ikinci grup OMUTÜY Ses Grubudur.  Omutüy ses grubu çalışmaları yapılmadan önce ELAKİN Ses Grubu Çalışmalarının  iyi bir şekilde kavratılması gerekiyor.

OMUTÜY İLE OKUMA YAZMA ZOR MU?

UNUTMAYIN! Okuma yazma çalışmalarında en önemli şey planlı hareket etmektir. Bir okuma yazma planınız yoksa ilk önce çevre şartlarınızı da dikkate alarak ilkokul 1. sınıf okuma yazma planını hazırlayın. Eğer elinizde yoksa buraya tıklayarak ilk okuma yazma planını indirebilirsiniz. Öğrencileri okuma yazmaya geçirmek bu sistemde zor değil rahat olun!. 

Birinci grup ses çalışması ELAKİN ile oluşturulan sözcük ve cümlelerle bu grup iyi bir şekilde öğrencilere kavratıldıktan sonra 2. grup olan Omutüy ses grubu çalışmalarına geçebilirsiniz. Bir ön hazırlık yapabilirsiniz. Omutüy ses grubu ile oluşturulan sözcükler,  Omutüy ses grubu ile oluşturulan cümleler ELAKİN ve OMUTÜY ses grubu ile oluşturulan metinler hazırlayabilir. Okuma ve yazma ile ilgili etkinlikler hazırlayabilir, OMUTÜY ses grubu metinleri ve  ELAKİN ses grubu metinleri hazırlayarak bu iki gurubu pekiştirebilirsiniz.

İşinize YarayabilirOmutüy ses grubu çalışmaları bölümümüzü inceleyin.

Seslerin veriliş tarihlerine günü gününe uyulacak diye bir zorunluluk hisetmeyin. Öğrenciler bir harfi iyi kavradıktan sonra diğer harfe geçin. Yeterli miktarda etkinlikler ile ses kavratıldıktan sonra diğer sese veya grubu geçilmeli aksi taktirde geriye dönülerek aynı ses üzerinde çalışmanız gerekebilir.

Tahmini olarak dik temel seslerin veriliş tarihleri:

Omutüy ses grupları ile ilgili olarak sorubak’ta O-m-u-t-ü-y ses etkinlikleri ve Omutüy ses çalışmaları ile ilgili oluşturduğumuz kategoride yeri geldiğince çeşitli çalışmalara yer vereceğiz. 1.sınıf Omutüy etkinlik çalışmaları kapsamında sırasıyla o sesi etkinlikleri, m sesi çalışmaları, u sesi etkinlik çalışmaları , t sesi yazma çalışmaları, ü sesi çalışma sayfaları ve y sesi ses çalışma yapraklarına  yer vereceğiz.
OMUTÜY Grubu Ses Çalışmaları İçin Tıklayınız

yeni ses grupları 2018, yeni ses grupları 2018, 2017 2018 ses grupları, 2017-2018 1.sınıf harf grupları, 2017 2018 1 sınıf ses grupları, 2017-2018 harf grupları, 1.sınıf yeni ses grupları, 2017 2018 harf gruplari

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.