öğretmen karne görüşleri 1. sınıf, 2. sınıf, 3. sınıf 4 sınıf

Öğretmen Karne Görüşleri

1.Sınıf Öğretmen Karne Görüşleri

İlk günden beri yanında olan ve desteğini esirgemeyen ailene ve sana başarılarından dolayı seni tebrik ediyorum. Başarmak için gösterdiğin çabanın devam etmesini diliyorum. Unutma çalışarak her şeyi başarabilirsin. Okumamızın gelişmesi için düzenli olarak bol bol okumayı ve yazı yazmayı unutma. İyi tatiller.
Okulun ilk gününden beri yanında olan ve desteğini esirgemeyen ailene ve sana gayretlerinizden dolayı teşekkür ederim. Derslerdeki başarının devamlı olmasını diliyorum. Başarını korumak için sürekli ve düzenli bir çalışma içinde olmalısın. Okumamızın gelişmesi için düzenli olarak bol bol okuma yapmalısın ve yazma yapmayı da ihmal etme. İyi tatiller.
İlk günden beri yanında olan ve desteğini esirgemeyen ailene teşekkür ederim. Henüz olması gereken seviyeye ulaşamadı. Planlı çalışmaya ihtiyacı var. Umarım gayretini biraz daha arttırır. Belirli bir seviyeye gelebilmesi için daha çok çalışması gerekiyor. Bu yüzden tatilde hece çalışmalarına yardım alarak çalışırsa ve biraz da gayretli olursa bunu başaracağına tüm kalbimle inanıyorum. İyi tatiller.

2.Sınıf Öğretmen Karne Görüşleri

Başarılarının devamını dilerim aliciğim. Tatilde bol bol dinlen . Ama bu arada bol bol kitap okumayı da unutmazsın sanırım. Çünkü yeterli kitap okumadığını düşünüyorum. Ümit ediyorum ki bu tatilde kitapların büyülü dünyasına kaptırırsın kndini:)

Doracığım ;güzel bir tatili çoktan hak ettin. Ödevler konusunda hassasiyetin ve sorumluluklarına bağlı oluşun beni çok mutlu ediyor. Kitaplarla barışık olman ve okumayı sevmen muhteşem bir özellik. Sen çok akıllı, çok yetenekli ve çok iyi kalpli bir insansın. Seninle gurur duyuyorum.

Benim güzel, akıllı prensesim, seninle ne kadar gurur duysak azdır. Sorumluluklarına sahip çıkan, yaptığı her işe özen gösteren, kitapların büyülü dünyasını keşfetmiş özel bir insansın. Başarılarının devamını diliyorum:)

Sevgili emirhan; okulu sevmen beni çok mutlu ediyor ama ödevlerini de daha özenli yapmalısın. Her şeyden önemlisi evde bol bol kitap okumalısın. Eğer kitap okumazsan okumanı geliştiremez okuduklarını anlamakta zorlanırsın. Bu tatilde bol bol kitap okuyup kendini ve beni mutlu etmeni istiyorum:)

Sevgili ali eymen; derslerine biraz daha eğilmelisin. Yeterli kitap okumadığını düşünüyorum. Oysa kitaplar bize yol gösterir. Bilgi verir ve çok eğlendirir. Bu yarı yıl tatilinde kendini kitapların büyülü dünyasına kaptırmanı diliyor. Bol okumalı tatiller diliyorum:)

Sevgili talha gerek derslerindeki başarın gerekse sınıf içindeki erdemli davranışların ile her zaman örnek bir insansın. Bu tatili çok hak ettin. Tatilde bol bol dinlen, eğlen ama kitap okumayı da ihmal etme. Seni çok seviyorum.

Sevgili ahmet ihsan; gerek derslerindeki başarın gerekse sınıf içindeki erdemli davranışların ile her zaman örnek bir insansın. Bu tatili çok hak ettin. Tatilde bol bol dinlen, eğlen ama kitap okumayı da ihmal etme. Seni çok seviyorum.

Sevgili dorukhan; derslerine çalıştın ve güzel bir karneyi iyi bir tatili hak ettin. Aldığın yazı setini tatilde yapıp yazını düzeltirsen öğretmenini çok mutlu edeceksin. Tatilde bol bol dinlen, eğlen ama sakın kitap okumayı da unutma. Bu tatilde seni kitapların o büyülü güzel dünyasına davet ediyorum. Gelip beni mutlu eder misin:)

Öğretmeninin tatlı, akıllı prensesi; gerek derslerindeki başarın, gerekse sınıf içindeki erdemli davranışlarınla her zaman örnek bir öğrenci oldun. Anne ve baban seninle ne kadar gurur duysa azdır.  Güzel bir tatili hak ettin. Tatilde bol bol dinlen, eğlen kitap okumayı da sakın ihmal etme.:)

Benim akıllı oğlum. Davranışlarınla her zaman örnek bir öğrencisin. Bu tatil yazını düzeltmen ve okumanı geliştirmen için güzel bir fırsat olsun. Tatilde bol bol kitap okuyarak okumanı geliştirmeni istiyorum.sana kitapların eğlenceli dünyasında güzel bir tatil diliyorum.:)

Sevgili aras; başarının temeli çok okumak ve okuduğunu anlayabilmekten geçer. Ne kadar çok kitap okursan o kadar başarılı olursun. Çünkü tüm derslerdeki başarın için okuduğunu anlaman ve yorumlayabilmen gerekir.bu tatil boyunca bol bol kitap okumanı rica ediyorum. Seni çok seviyor ve iyi tatiller diliyorum.:)

Benim tatlı mı tatlı, akıllı mı akıllı kızım; çok çalıştın güzel bir karneyi hak ettin. Yalnız kitap okuma ve okumanı geliştirme konusunda biraz daha gayretli olman lazım. Bu tatilde bol bol kitap okuyarak okumanı geliştirmelisin. Seni seviyor ve iyi tatiller diliyorum.:)

Sevgili ömerciğim; gerek derslerindeki başarın gerekse sınıf içindeki davranışlarınla örnek bir öğrencisin. Ancak kitap okuma konusunda senden daha fazla performans bekliyorum. Güzel bir tatili hak ettin. Seni bu tatilde kitapların eğlenceli dünyasına davet ediyorum. Gelerek beni mutlu eder misin? 🙂

Sevgili kerem; gerek derslerindeki başarın, gerekse sınıf içinde herkese örnek olacak güzel davranışlarınla harika bir öğrencisin. Seninle gurur duyuyor ve seni çok seviyorum. Güzel bir tatili hak ettin. Tatilde bol bol dinlen, eğlen, kitap okumayı da ihmal etme seni çok seviyorum. İyi tatiller diliyorum. 🙂

Sevgili kerem; gerek derslerindeki başarın, gerekse sınıf içinde herkese örnek olacak güzel davranışlarınla harika bir öğrencisin. Seninle gurur duyuyor ve seni çok seviyorum. Güzel bir tatili hak ettin. Tatilde bol bol dinlen, eğlen, kitap okumayı da ihmal etme seni çok seviyorum. İyi tatiller diliyorum. 🙂

3.Sınıf Öğretmen Karne Görüşleri

Benim akıllı prensesim, güzel davranışlarınla  her zaman çevrene örnek bir insan oldun. Unutma ki tüm derslerdeki başarı iyi okumak ve okuduğunu anlayıp iyi yorumlayabilmekten geçer. Bu tatilde bol bol kitap okumanı rica ediyorum. Hem okumanı hem de okuduğunu anlamanı geliştirirsin. Ayrıca aldığın yazı setini de yaparak yazını biraz düzeltmeye gayret et. Seni çok seviyor ve iyi tatiller diliyorum.
Benim tatlı kızım; bu tatil senin okumanı geliştirmen için güzel bir fırsattır. Tatilde bol bol kitap okuyarak okumanı geliştir. Unutma ki derslerdeki başarının temeli okumak ve okuduğunu anlamaktan geçer. Eğer iyi okur okuduğunu anlarsan her derste başarılı olursun. Seni seviyor bol okumalı ve eğlenceli bir tatil diliyorum.
Benim dünyalar tatlısı, akıllı güzel kızım; gerek derslerindeki üstün başarın gerek davranışlarındaki asalet ile çevrene örnek bir öğrencisin. Anne ve baban seninle gurur duyuyor. Ben öğretmenin de seninle gurur duyuyorum. Seni çok seviyorum. Güzel bir tatili hak ettin. Sana bol eğlenceli bir tatil diliyorum. 🙂
Benim güzel, akıllı prensesim, öğretmenin seni çok seviyor. Çok çalıştın ve güzel bir tatili hak ettin. Eğer sen de öğretmenini seviyorsan benim için birşey yapar mısın? Bu tatilde bol bol kitap okuyarak okumanı geliştirmeni rica ediyorum senden. Senin hayal dünyan çok zengin. Tatilde bol bol kitap okuyup, kitapların büyülü dünyasına girerek bunu daha da zenginleştirmeye ne dersin. Seni çok seviyor ve güzel bir tatil diliyorum. 🙂
Benim tatlı bıcırığım, öğretmeninin bir tanesi. Gerek davranışların gerekse sorumluluk bilincin ile her zaman örnek bir öğrenci oldun. Anne ve baban seninle gurur duyuyor. Öğretmenin de seninle gurur duyuyor. Çok çalıştın ve güzel bir tatili hak ettin. Tatilde bol bol eğlen, dinlen, kitap okumayı da ihmal etme. Seni çok seviyor ve iyi tatiller diliyorum.  🙂
Sevgili yağmur; davranışlarınla her zaman örnek bir öğrenci oldun. Ailen seninle gurur duyuyor. Öğretmenin de seninle gurur duyuyor. Tatilde bol bol kitap okumalı ve okumanı geliştitmelisin. Tüm derslerde başarılı olabilmen için iyi okuman ve okuduğunu iyi anlayabilmen gerekir. Bu tatili başarı için fırsata çevirmelisin ve bol bol kitap okumalısın. Yazını düzeltmek için güzel yazı çaışması yapmalısın seni seviyor ve iyi tatiller diliyorum. 🙂
Sevgili furkan; gerek davranışların gerekse derslerindeki başarınla her zaman çevrene örnek bir öğrenci oldun. Fakat kitap okuma konusunda daha gayretli olmalısın. Unutmamalısın ki tüm derslerde başarılı olmanın ilk şartı çok çalışmak, güzel okumak ve okuduğunu iyi anlayabilmektir. Ne kadar çok kitap okursan o kadar çok okuman ve anlaman gelişir. Senden ricam bu tatili fırsata çevir ve bol bol kitap oku. Seni seviyor ve güzel bir tatil geçirmeni diliyorum:)
Benim güzeller güzeli, akıllı kızım. Gerek derslerinde başarın gerekse davranışlarınla çevrene örnek bir öğrencisin. Anne ve baban seninle gurur duyuyor. Öğretmenin de seninle gurur duyuyor. Seni çok seviyor ve güzel bir tatil diliyorum. Tatilde dinlenip eğlenirken bol bol kitap okumayı da sakın ihmal etme. İyi tatiller:)
Sevgili hümeyra; dönem başında okula uyumda biraz sıkıntıların olsa da sonunun tatlıya bağlanması beni çok mutlu etti. Artık okulu sevdiğini düşünüyorum. Senin gibi zeki ve başarılı bir öğrencinin herkesten daha çok okulu sevmesi gerekir. Tatilde bol bol dinlen , eğlen ama bu arada kitap okumayı da sakın ihmal etme. Seni çok seviyor ve iyi tatiller diliyorum:)
Sevgili umut; gerek derslerinde gösterdiğn gayret gerekse davranışlarınla her zaman çevrene örnek bir öğrenci oldun. Güzel bir tatili hak ettin. Tatilde bol bol dinlen, eğlen ama bu arada bol bol da kitap okumayı ihmal etme. İlginç bulduğun kitapları tatil dönüşü sınıfta arkadaşlarına ve bana anlatırsın. Seni seviyor ve iyi tatiller diliyorum:)
Benim akıllı mı akıllı, tatlı mı tatlı kızım; derslerindeki başarınla ve davranışlarındaki asaletle her alanda örnek bir öğrencisin. Seni çok seviyor ve güzel bir tatil geçirmeni diliyorum. Eğer sen de öğretmenini seviyorsan tatilde bol bol dinlen ama mutlaka kitap ta oku. Okuduğun kitaplardan ilginç bulduklarını tatil dönüşü  sınıfta arkadaşlarına ve öğretmenine anlatırsın. İyi tatiller diliyorum 🙂
Benim zeki, başarılı, tatlı prensesim. Başarınla örnek bir öğrencisin.. Anne ve baban seninle gurur duyuyor. Öğretmenin de seninle gurur duyuyor. Fakat kitap okuma konusunda eksiklerin olduğunu görüyorum. Daha fazla kitap okumaya zaman ayırmalısın. Bu tatili fırsat bilerek seni kitapların büyülü dünyasına davet ediyorum. Gelip orada bol bol kitap okuyarak beni mutlu eder misin? Seni çok seviyor ve iyi tatiller diliyorum güzel meleğim:)
Benim akıllı oğlum, çok zekisin, akıllısın, davranışlarınla herkese örnek bir öğrencisin. Annen, baban ve öğretmenin seninle gurur duyuyorlar. Fakat biliyorsun ki başarının sırrı çok çalışmak ve çok kitap okumaktan geçer. Ne kadar çok kitap okursan o kadar çok okuduğunu anlar ve doğru yorumlarsın. Bu tatili fırsat bilerek sana başarını daha daha artırman için bol bol kitap okumanı tavsiye ediyorum. Seni çok seviyor ve iyi tatiller diliyorum:)

4.Sınıf Öğretmen Karne Görüşleri

Sevgili Nehir Nur,

Bal arısı gibi çalışkan ve üretken bir öğrencisin güzel kızım.Aldığın her görevi  başarıyla ve ciddiyetle yerine getirdin.Her sabah öğretmen masasını düzenlemek,sınıf kitaplığının sorumluluğunu en güzel şekilde yürütmek ve aldığın her görevi üstün bir başarıyla yerine getirmekten yılmadın,yorulmadın…

Tam bir görev insanısın…Başarıların 2.dönemde de devam eder İnşallah.

Sevgili Ahmet Hakan,

Sen çok zeki,  hassas, ince düşünceli ve çok becerikli bir öğrencimsin.

İleride çok iyi yerlere geleceğini düşünüyorum.Hata yaptığın  zaman doğruyu çabuk görüyor ,özür dilemeyi biliyorsun,ayrıca   kendine güveniyorsun.Bunlar çok güzel özellikler….Gayretini son noktaya çıkardığın zaman  başarılarına kendin bile inanamayacaksın.

Tatilde kitap okumayı ihmal etme olur mu?

Sevgili Tuana,

Altın kalpli güzel kızım.Biliyorsun

ki kalbimiz  kanı pompalamakla görevlidir ve hiç durmadan çalışır.

Senin kalbin kan pompalama ve çalışmanın yanısıra; iyilik,hoşgörü ve başarı pompalıyor.Sevgi dolu altın gibi kıymetli bir kalbe sahipsin…

İnanıyorum ki 2.dönemde biraz daha gayret ederek planlı ve düzenli bir çalışmayla çok daha başarılı olacaksın…

Sevgili Adnan,

Sosyal bilgiler dersinde öğrenmiştik biliyorsun pusula kullanmak yön bulmanın en kolay yoludur.Senin BAŞARI yönündeki pusulan ÇOK ÇALIŞMAK olsun.İki hafta çok güzel bir tatil yap;gez,eğlen ,oyna…Tabii en güzel arkadaşımız kitapları  okumayı unutma…Birlikte çok güzel bir dönem daha geçirmek umuduyla…Allaha emanet ol temiz kalpli oğlum…

Sevgili Turgut,

Arzu ettiğinde çok gayretli ve becerikli biri olduğunu söylememe gerek yok sanırım.Nedendir bilmiyorum ev ödevi ile aranız  bir türlü iyi olmadı.Ama  ders içi performansın o kadar yüksek ki bütün eksikliklerini bir anda unutturuyor.İkinci dönemde biraz

daha palanlı olabilirsen  başarı senin yoldaşın olur.Hedefine rahatlıkla ulaşacağını söylememe gerek yok sanırım.İyi tatiller.

Sevgili Betül Feyza,

Her öğretmenin en büyük arzusudur senin gibi bir öğrencisinin olması. Senin çok disiplinli,sorgulayan ve sorumluluk sahibi ;neşeli ve hayat dolu bir öğrenci olduğunu gördüm.

Espri yapabilmek çok büyük bir zeka gerektirir.Yaptığın esprilerden de anlaşılıyor ki o zeka sende fazlası ile var.KİTAPLAR en iyi arkadaşımızdır

unutma lütfen.

Sevgili Mustafa,

Davranışlarındaki olumlu değişimi gözlemlemek beni çok mutlu etti…

Biraz destek, biraz hareket ve neticede başarı…Üzerindeki üşengeçliği , isteksizliği ve ben başaramam  düşüncesini  atınca neler yapabileceğini hep beraber gördük…Çalışıp da başaramayacağın

hiç bir şey bilmiyorum; sen başaracağına inan ve var gücünle,

planlı ve düzenli olarak çalışmaya karar ver.Ben sana güveniyorum.Sen de kendine güven lütfen.

Sevgili Dürdane,

Keşke okula daha fazla devam edebilseydin eminim daha başarılı bir sonuç elde edecektin.Buna rağmen

başarılı olmak için ne kadar  gayret gösterdiğini gördüm.Bu da beni çok mutlu etti.Allah  hayat dolu yüreğini amaçladığın güzelliklere ulaştırsın …

Sevgili Muhamed,

Matematik öğretmeni olmak istediğini biliyorum.Birinci dönem sonunda şunu gördüm ki inşallah sen çok iyi bir matematik öğretmeni olacaksın.Bu kapasite sende fazlasıyla var..Senden tek isteğim kitaplarla arkadaşlığını devam ettirerek okuma hızını arttırman ;planlı ve düzenli çalışma alışkanlığını bir an önce kazanman…

Sevgili Melike,

Siz çok farklı bir öğretmensiniz demiştin bana..İnan sen de özel bir öğrencisin güzel kızım.Tertemiz,

sevgi dolu altın gibi kıymetli bir kalbin var bu her şeye yetiyor.Eğitim hayatın boyunca nice başarılarını duyacağımı biliyorum çünkü başarılı olmak için  her türlü donanıma sahipsin.

Senden tek isteğim kitaplarla arkadaşlığını devam ettirmen ;planlı ve düzenli çalışma alışkanlığını bir an önce kazanman.İkinci dönemde buluşmak ümidiyle Allaha emanet ol.

Sevgili Samet,

Seni çok sevdiğimi biliyorsun.Kural dışı davranışlarında bile sempatik olmayı başarıyorsun…Yanlış davranıştan sonra bana verdiğin sözde durup yanlış davranışlarını bir daha yapmamak için nasıl dikkat ettiğini görmek beni mutlu etti…Evet birbirimizi biraz yorduk;ama sonuçta çabalarımızın meyvesini aldık.

Senin gibi kararlı,azimli,neşeli,aktif,girişken ,lider özellikleri olan bir öğrenciyi kazandığım için Allaha şükürler

Sevgili Busenur…

Sonunda azminin,gayretinin, çalışkanlığının, disiplinli ve planlı çalışmalarının meyvesini almış bulunuyorsun…Senin kadar  bilgiye aç bir öğrencim hiç olmadı desem abartmış olmam inan..

Şu kısa sürede sınıfta geçen günleri hiç unutmayacağım.

Eminim her öğretmen senin gibi çalışkan,başarılı,disiplinli ve özverili bir öğrencinin öğretmeni olmaktan dolayı mutludur…Daha da güzel hedeflere ulaşabilirsin.Çalışma azmini ve şevkini hiç kaybetme.

2.Dönemde buluşmak temennisi ile Allaha emanet ol güzel kızım…

Sevgili Meryem,

Disiplin,düzen,çalışkanlık,iyi niyet,dürüstlük,anlayış,güzel görüp güzel görme,görev almayı sevme,yardımseverlik,uyum gibi ne kadar güzel sıfat varsa sende fazlasıyla mevcut…İnanıyorum ki Allah emeklerini zayi etmeyecek ve  hedefine ulaştıracaktır seni…İyi ki senin  gibi çok iyi bir öğrencim var…

 

Sevgili Aleyn,

Sınıfımda sizinle geçirdiğim günler benim için güzel günlerdi.İyi ki senin gibi bir öğrenciye sahip oldum.

Allahtan dileğim ömür boyu başarı mutluluk ve huzur senin peşinden ayrılmasın.Disiplin,düzen,çalışkanlık,iyi niyet,dürüstlük,anlayış ve temiz kalpli oluşun en önemli özelliğin.Seni çok iyi makamlarda gördüğümüz günlerde beni de hayırla  hatırlarsan kendimi bahtiyar sayacağım güzel kızım.

NELER ÖĞRENDİK?

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.