Müdür Yardımcılığı Sınav Giriş Yerleri 20 Mart 2016

Müdür Yardımcılığı Sınav Giriş Yerleri,  20 Mart 2016 Müdür Yardımcılığı Sınav Giriş Yerleri

ÖDSGM tarafından adayların sınava girecekleri yerler ile kimlik bilgilerini gösteren fotoğraflı sınav giriş belgeleri http://www.meb.gov.tr internet adresinde ilan edilecektir.

MEBAyrıca, fotoğraflı sınav giriş belgesi adaylar tarafından internet ortamından alınacak ve bağlı bulundukları Eğitim Kurumu/Birimi tarafından onaylanacaktır. Adaylara sınav giriş belgesi posta yoluyla ayrıca gönderilmeyecektir.

Sınav giriş belgesinde adayın kimlik bilgileri ile sınava gireceği sınav bölgesi (il), bina, salon ve sıra bilgileri yer alacaktır. Aday, sınav giriş belgesinde yer alan sınav bölgesinde (ilinde), binada, salonda ve sırada sınava girecektir. Ancak, olağanüstü durumlarda (doğal afet, yangın, vb.) Bölge Sınav Yürütme Komisyonunun teklifi, ÖDSGM’nin uygun görüşü ile adayın sınav yeri değiştirilebilecektir.

Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı Yazılı Sınav Başvuru Takvimi:

Sınav Ücreti ve Sınav Başvurusu, 25.01.2016 tarihinde başlayıp, 17.02.2016 tarihinde sona erecek.

Sınav Ücretini ve Sınav Başvurusunu sorunsuz yapan adayların Fotoğraflı Sınav Giriş Belgeleri08.03.2016 tarihi ile 18.03.2016 tarihleri arasında teslim edilecek.

Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı Yazılı Sınavı 20.03.2016 tarihinde saat 14.00 da başlayacak olup sınav sonuçları 18.04.2016 tarihinde açıklanacak.

Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı Yazılı Sınav Ücreti ne kadar ve nereye yatırılacak?

Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı Yazılı Sınav ücreti 80 TL olup, yukarıda belirttiğimiz süreler içerisinde adaylar, MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesinin T.C. Ziraat Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası ve Türkiye Halk Bankası şubelerinden herhangi birine,“Kurumsal Tahsilât Programı” aracılığıyla yatıracaktır.

Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı Yazılı Sınav giriş belgesi nereden alınacak?

Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı Yazılı Sınav giriş belgesi ÖDSGM tarafından adayların sınava girecekleri yerler ile kimlik bilgilerini gösteren fotoğraflı sınav giriş belgeleri http://www.meb.gov.tr internet adresinde ilan edilecektir. Ayrıca, fotoğraflı sınav giriş belgesi adaylar tarafından internet ortamından alınacak ve bağlı bulundukları Eğitim Kurumu/Birimi tarafından onaylanacaktır. Adaylara sınav giriş belgesi posta yoluyla ayrıca gönderilmeyecektir.

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.