MEB, memur ve şef atayacak

1-GENEL AÇIKLAMALAR

UNVANI- TEŞKİLATI
MERKEZ TAŞRA TOPLAM
şef 231 2650 2881
memur 70 3000 3070

Bakanlığımız merkez ve taşra teşkilatında norm kadro açığı ile hizmet gereklerine göre belirlenen münhal şef ve memur kadroları için yapılacak görevde yükselme sınavına katılmak isteyen ve aşağıda belirlenen başvuru şartlarını taşıyan personelin 04 – 13 Ağustos 2014 tarihleri arası elektronik ortamda başvuruları alınacaktır.

Merkez ve taşra teşkilatı Şef ve Memur kadrolarına atanabilmek için görevde yükselme sınavı 13 Eylül 2014 Cumartesi Günü Saat : 10:00’da ANKARA, İSTANBUL İZMİR, ADANA, BURSA, ANTALYA, KAYSERİ, SAMSUN, TRABZON, DİYARBAKIR, ELAZIĞ, VAN, EDİRNE, GAZİANTEP, DENİZLİ, ERZURUM, ESKİŞEHİR, KONYA, ZONGULDAK, SİVAS illerinde yapılacaktır.

Yönetmeliğin 10 uncu maddesinde: ” (1) Yazılı sınav, sınavın Bakanlıkça yapılması halinde, İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünce sınav tarihinden en az bir ay önce duyurulur. Duyuruda; atama yapılacak kadroların sınıfı, unvanı, derecesi ve sayısı ile başvuru tarihi, süresi ve yeri belirtilir. Duyuruda, atama yapılacak kadrolara ilişkin sınav konularının başlıklarına ve sınavdaki ağırlıklarına da yer verilir. ” hükme göre merkez ve taşra teşkilatı boş kadrolarının dereceleri, sayıları, atama yapılacak kadrolara ilişkin sınav konularının başlıkları, sınavdaki ağırlıkları ve soru sayıları aşağıda belirtilmiştir.

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.