MEB görevde yükselme sınavı ne zaman yapılacak?

MEB görevde yükselme sınav tarihi,MEB görevde yükselme sınavı ne zaman yapılacak?

Milli Eğitim Bakanlığı MEB personeli görevde yükselme sınavlarının tarihi ile ilgili Müsteşar Yusuf Tekin açıklama yaptı. Buna göre MEB görevde yükselme sınav ve başvuru tarihi belli …

MEB Müsteşarı Yusuf Tekin twitter hesabından şöyle bir açıklama yaptı;

meb

Değerli arkadaşlar herkese günaydın. Herkese hayırlı mutlu ve sağlıklı bayramlar dilerim. Arkadaşlar, Milli Eğitim Bakanlığı personelinin görevde yükselme,  unvan değişikliği ve yer değiştirme  suretiyle atanmasına dair yönetmelik bu gece Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe girdi.

Yönetmeliğe kısa adıyla rotasyon yönetmeliğini de ekledik. Hem  görevde yükselme, hem atama ve hem de yer değiştirme yönetmelikleri bir metinde toplanık. Metine MEBBİS’den yardımcı olan arkadaşlara teşekkürlerimizi sunuyoruz. İnşallah uygulama hayırlı olur.

Kısmet olursa Kasım ayı sonunda görevde yükselme sınavı yapmayı düşünüyoruz. YEĞİTEK ve ÖSYM’nin takvimine uyarak bir tarih seçeceğiz. Ama bu sene mutlaka bir sınav yapacağız. Metin unvan değişikliğine gidecek arkadaşların yer değiştirme kurallarını da içeriyor. Herkese hayırlı olması temennimiz.

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.