MDŞYCZ Grubu Ses Çalışmaları

MDŞYCZ Ses Grubu Çalışmaları, 1.sınıf MDŞYCZ ses çalışmaları,  4.grup ses çalışmaları mdşyçz, ilkokul 1.sınıf ses grupları MDŞYCZ , MDŞYCZ grubu ses çalışmaları

3.grup ses çalışmaları MDŞYÇZ

1.Sınıfta İlk okuma ve yazmada temel olan 6 ses grubunun 4. grup çalışması MDŞYCZ  ‘dir. Milli Eğitim Bakanlığının ses gruplarında yaptığı  son düzenlemesi ile birlikte 1.sınıfta okuma yazma çalışmalarında da selerin veriliş sırası itibarıyla değişiklik olmuş oldu.  Amaç ise şimdiye kadar yapılan okuma yazma çalışmalarında karşılaşılan sorunlara çözüm oluşturmak ve öğrencilerin daha hızlı okumaya geçmelerini sağlamak. Daha önce bu grup yani 4.grup ses çalışması MDŞYCZ ses çalışmaları olarak adlandırılmıştı. Son değişiklikle birlikte bu grupta Ö,B,Ü  sesleri gruptan alınarak yerlerine m, d, y sesleri alındı. Böylece 4.grup ses çalışmaları MDŞYCZ olarak adlandırıldı.

2016-2017 eğitim öğretim yılından itibaren 1.sınıf öğrencilerine verilecek ses grupları :
1. Ses grubu çalışmaları : ELAN
2. Ses grubu çalışmaları : İTOBU
3. Ses grubu çalışmaları : KIRÖSÜ
4. Ses grubu çalışmaları : MDŞYCZ
5. Ses grubu çalışmaları : ÇGPH
6. Ses grubu çalışmaları : FVĞJ

MDŞYÇZ ses grubu çalışmalarında m sesi, d sesi, ş sesi , y sesi, ç sesi ve z sesi çalışmaları yer alıyor. Bu kapsamda 1.sınıf mdşycz ses grubu ile ilgili metin, mdşycz grubu çalışma sayfası ve mdşycz grubu ses çalışmaları yer alıyor.

mdşyçz ses grupları ile ilgili olarak sorubak’ta mdşycz etkinlikleri ve mdşycz ses çalışmaları ile ilgili oluşturduğumuz kategoride yeri geldiğince çeşitli çalışmalara yer vereceğiz. 1.sınıf mdşycz etkinlik çalışmaları kapsamında sırasıyla m sesi etkinlikleri, d sesi çalışmaları, ş sesi etkinlik çalışmaları ,y sesi , ç sesi çalışmaları ve z sesi çalışmalarına yer vereceğiz.

MDŞYCZ Grubu Ses Çalışmaları İçin Tıklayınız

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.