Lisede Üstün başarı belgesi kimlere verilir?

Üstün başarı belgesi, Üstün başarı belgesi nedir?, Üstün başarı belgesi nasıl alınır?, Üstün başarı belgesi kime verilir?, Üstün başarı belgesi kaç puan?
(1) Okul öğrenci ödül ve disiplin kurulu, derslerdeki gayret ve başarılarıyla üstünlük gösteren, tüm derslerden başarılı olan, dönem puanlarının ağırlıklı ortalaması 70,00 den aşağı olmayan ve davranış puanı 100 olan öğrencilerden;
ustunbasaribelgesia) 70,00-84,99 arasındakileri teşekkür belgesi,
b) 85,00 ve daha yukarı olanları takdir belgesi,
c) Ortaöğrenim süresince en az üç öğretim yılının bütün döneminde takdir belgesi alanları üstün başarı belgesi ile ödüllendirir.
(2) Üstün başarı belgesi almaya hak kazanan öğrencilere okulun iftihar listesinde yer verilir

“Lisede Üstün başarı belgesi kimlere verilir?” üzerine 10 yorum

  1. 11 sınıfı bitirdim 3 senedir her dönemde takdir alıyorum ama maalesef bana verilmedi neden olabilir

    Cevapla
  2. Merhaba, ben sosyal bilimler lisesinde 10. sınıfta okuyorum. Hazırlık da dahil olmak üzere her dönemde takdir belgesi aldım. Mantık olarak üç eğitim yılının her döneminde almış oluyorum, sorum şu ki: bu belge yarın bana da verilir mi?

    Cevapla
    • Sea
      9.sınıfın ilk dönemi teşekkür aldım. Şuan 12.sınıfım. 9.Sınıfın ilk dönemi hariç tüm dönemler takdir belgesi aldım. 11.sınıfın 2.dönemi arkadaşlarım üstün başarı belgesi alırken ben alamadım. bu dönemde takdir alıyorum 12.sınıfın ilk döneminde de takdir alınca üstün başarı belgesi almaya hak kazandım mı acaba?

      Cevapla
  3. 10. sinif im 3 dönem takdir aldım bu dönemde takdir alıyorum bana neden üstün başarı belgesi vermediler

    Cevapla
    • Çünkü 3 öğretim yılı demiş yani ilkokulda ortaokulda ve liseyi bitirdikten sonra yani (Lise 4 te) Verilen belgeye “Üstün Başarı Belgesi” denir

      Cevapla

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.