KPSS 2012-2 tercih süresi bugün bitiyor.

Ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyinde sınava giren memur adaylarının, kamu kurum ve kuruluşlarındaki boş kadro ve pozisyonlara ilişkin KPSS tercih kılavuzu doğrultusunda yaptıkları tercih işlemleri sürüyor.

Adayların tercih işlemleri, 28 Kasım’da sona erecek. Adaylar en fazla 30 tercih yapabilecek.

19 Kasım 2012 tarihinde başlayan 2012 KPSS-2012/2 tercih işlemleri, 28 Kasım 2012 tarihinde sona erecektir. Tercih gönderme süresi uzatılmayacaktır. Bu nedenle adayların, tercihlerini Başvuru Merkezi aracılığıyla göndereceklerse süresi içinde bir Başvuru Merkezine gitmeleri; tercihlerini internet üzerinden bireysel olarak yapacakların ise “Tercihleriniz sistem tarafından başarıyla kabul edilmiştir.” uyarısını mutlaka görmeleri ve yazıcıdan Tercih Listesinin bir dökümünü alarak saklamaları gerekmektedir.

 

Tercih işlemlerini tamamlayan tüm adayların tercih bilgilerini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.trİnternet adresinden tercih süresi içinde kontrol etmeleri ve yerleştirme işleminin diğer aşamalarında gerekebileceğinden yazıcıdan tercih kayıt bilgilerinin bir dökümünü alarak saklamaları önemle hatırlatılır.

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.