KIRÖSÜ Grubu Ses Çalışmaları

KIRÖSÜ Ses Grubu Çalışmaları, 1.sınıf KIRÖSÜ ses çalışmaları, yeni ses grupları KIRÖSÜ , 3.grup ses çalışmaları kırösü,  ilkokul 1.sınıf ses grupları KIRÖSÜ , KIRÖSÜ grubu ses çalışmaları

ses-gruplari-yeni
İlk okuma ve yazmada temel olan 6 ses grubunun 3. grup çalışması KIRÖSÜ ‘dür. MEB’in son düzenlemesi ile birlikte 1.sınıfta okuma yazma çalışmaların ses gruplarında değişikliğe gidildi. . Bunun amacı ise elbette şimdiye kadar yapılan okuma yazma çalışmalarında karşılaşılan sorunlara çözüm oluşturmak.  Daha önce bu grup yani 3.grup ses çalışması ukıysd ses çalışmaları olarak adlandırılmıştı. Son değişiklikle birlikte bu grupta u,y,d, sesleri gruptan alınarak yerlerine ö, ü ve r sesleri alındı. Böylece 3.grup ses çalışmaları kırösü olarak adlandırıldı.

2016-2017 eğitim öğretim yılından itibaren 1.sınıf öğrencilerine verilecek ses grupları :
1. Ses grubu çalışmaları : ELAN
2. Ses grubu  çalışmaları : İTOBU
3. Ses grubu çalışmaları : KIRÖSÜ
4. Ses grubu çalışmaları : MDŞYCZ
5. Ses grubu çalışmaları : ÇGPH
6. Ses grubu çalışmaları : FVĞJ

kırösü ses grubu çalışmalarında k sesi, ı sesi, r sesi , ö sesi, ü sesi ve s sesi çalışmaları yer alıyor. Bu kapsamda 1.sınıf kırösü ses grubu ile ilgili metin, kırösü grubu çalışma sayfası ve kırösü grubu ses çalışmaları yer alıyor.

kırösü ses grupları ile ilgili olarak sorubak’ta kırösü etkinlikleri ve kırösü ses çalışmaları ile ilgili oluşturduğumuz kategoride yeri geldiğince çeşitli çalışmalara yer vereceğiz. 1.sınıf kırösü etkinlik çalışmaları kapsamında sırasıyla k sesi etkinlikleri, ı sesi çalışmaları, r sesi etkinlik çalışmaları , ö sesi , s sesi çalışamalrı ve ö sesi çalışmalarına yer vereceğiz.

KIRÖSÜ Grubu Ses Çalışmaları İçin Tıklayınız

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.