Kahvaltı yapılacak yerler Ankara

KAHVALTI YAPILACAK YERLER ANKARA 

Kahvaltı yapılacak yerler Ankara şehrinde yaşayan ve özellikle kahvaltı keyfi yapmak isteyenler için lezzetli yiyecekleri olan mekânlar vardır. Sabah uyandığımızda gününüzün güzel geçmesini sağlayacak, deneyebileceğiniz birçok lezzet noktası bulunmaktadır. Ankara’da bulunan kahvaltı yerleri kişilere hem keyifli anlar yaşatacak hem de zengin menüleriyle iştahları açacak kıvamda hazırlanmıştır. Huzurlu bir kahvaltıyı sevdiklerinizle beraber geçirmek adına açık hava ve iş mekânlarda müşterilerine keyifli anlar yaşatacak farklı mekanlar vardır. Farklı mekânların bulunması kişilere farklı alternatifler sunmaktadır. Özellikle de kahvaltı öğününe önem veren kişilerin güzel ve lezzetli bir sabahgeçirmeleri adına gidebilecekleri adresler müşterileri memnun bırakacaktır.

Ankara’daysanız kahvaltı yeri arıyorsanız size önereceğiniz mekânları tercih edebilirsiniz. Bu mekânlarda hem gözünüze hem de midenize hitap edecek farklı çeşitlerde ve organik yiyecekleri yiyerek sağlıklı bir kahvaltı öğünü geçirmiş olacaksınız. Kahvaltının keyfini sürebileceğiniz uzun saatler oturup sevdiklerinizle sohbet edebileceğiniz istediğiniz tarzdamekanlar bulunmaktadır. Kahvaltı yapılacak yerler Ankara ilinde sayısızca adres bulunmaktadır. Önemli olan sizin nasıl bir mekânda ve nasıl bir ortamda farklı çeşitlerde kahvaltı seçeneklerine kalıyor.

Seyir Cafe

Hafta sonları özellikle zor yer bulabileceğiniz Seyir Cafe zengin kahvaltı menüsü ile dikkat çekmektedir. Peynirinden zeytini reçel çeşitlerinden yumurta çeşitlerini kızartma türlerinden hamur işlerine kadar akla gelebilecek farklı türlerde bir çok çeşit ürün bulunmaktadır. Çeşidi bol bir kahvaltı seçimi için bu adresi tercih edebilirsiniz.

Cafemiz

Sevdiklerinizle farklı bir kahvaltı keyfi yapmak istediğiniz takdirde kahvaltı yapılacak yerler Ankara konusunda önerilebilecek Çankaya ilçesinde Cafemiz adlı mekânı tercih edebilirsiniz. Uzun yıllar hizmet veren bu mekan görsel açıdan hoş bir dekorasyona sahiptir. Ön kısmında çocuklar için yeşil bir alana da sahip olan bu mekânda kahvaltı yaptığımız takdirde çocuklarımızın oynayabilecek iyi geniş ve ferah bir ortam kurulmuştur. İç dekorasyonun farklı ve göze hitap eden hoş bir görüntüsü bulunmaktadır. Kahvaltı menülerinde sayısızca çeşidin bulunduğu lezzetli yiyecekler sizler için hazırlanmıştır.

Yeşilçam Turkuaz Cafe

Eski zamanlara hayranlık duyanlar için Yeşilçam Turkuaz Cafe gidilebilecek en iyi adreslerden biridir. Kahvaltı keyfine Yeşilçam’ın oyuncularının bulunduğu fotoğraflar eşliğinde yapmak istediğiniz takdirde bu kafeyi tercih edebilirsiniz. Yeşilçam oyuncularının fotoğraflarıyla süslenmiş ve müzikleriyle sizi eskilere götürecek bir mekânda serpme kahvaltı ile gününüzü keyifle başlatabilirsiniz. Serpme kahvaltı menüsünde bulunan çeşitlerle sizlere hitap edebilecek ve doyurucu bir kahvaltı sunuyor.

Liva Pastanesi

Kahvaltı yapılacak yerler Ankara konusunda, uzun bir geçmişe sahip Liva Pastanesi gidebileceğiniz iyi mekânlardan biridir. Yıllar önce başladıkları kahvaltı servisinde farklı kahvaltı çeşitleri getirerek dikkatleri çekmeyi başarmıştır. Osmanlı, fit, ekonomik, sıcak ve özel gibi pek çok farklı kahvaltı çeşidi bulunmaktadır. Tatlısından tuzlusuna yapılan her çeşit lezzet sevilerek yenilmektedir. Bu nedenle liva pastanesi kahvaltı anlamında da gidip lezzetlerini tadabileceğimiz güzel bir mekândır.

Botanica Kafe

Ankara’da kahvaltı anlamında oldukça fazla tercih edebileceğiniz mekânlar vardır bunlardan biri de Botanica Kafedir. Bu kahpe sessiz, sakin, şehir hayatından uzak kahvaltı yapmak için nefis bir seçenek sunmaktadır. Özellikle de hafta sonları açık büfesi ile gelen ziyaretçilerini memnun etmektedir. Bunun haricinde serpme kahvaltı ya da kahvaltılıkları tek tek seçerek de dilediğiniz çeşit kahvaltıyı alabiliyorsunuz. Açık havada kahvaltı yapmak isterseniz bu cafe sizlere keyifli bir kahvaltı yapma imkânı sunar.

Seyir Cafe

Ankara denildiği zaman akla gelen kahvaltı mekânlarından biri de Seyir Cafe’dir. Sehir kafenin önü Ankaralılar tarafından bilinmektedir. Şehir kafenin birçok kişi tarafından uğrak yeri haline gelmesinin nedenleri arasında sınırsız portakal suyu ve çok uygun fiyata açık büfe kahvaltı vermesidir. Ekonomik olması nedeniyle yoğun bir ilgiye sahip olan bu mekânda birçok çeşit kahvaltı ürünü bulunmaktadır.

NELER ÖĞRENDİK?

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.