ilkokul 1.dönem öğretmen karne görüşü 2014-2015

Başarılı Öğrenciler:

 

Ders içindeki davranışlarını beni çok mutlu etti. Teşekkür ederim.

Çalışmalarının eğitim yaşamı boyunca emek saygı ve doğruluk üzerine olsun.

Örnek birisi olmak için öncelikle doğru örnek kişilerle dostluk etmen gerektiğini bilmelisin.

Velime çok teşekkür ederim. Beni gururlandıran bir öğrenci yetiştirdiğiniz için.

Süreklilik arz eden başarıya sahip olmak istiyorsan disiplinli çalışmalısın.

 

Orta düzey

 

Başarının artması için biraz daha gayret et.

Dikkatini yoğunlaştırman gerekiyor. Tv izleyen değil tv de program yapan birisi olabilirsin disiplinli çalışmayla.

Ödevlerini aksatmadan severek yap. Zorunda olduğun için değil sorumluluk sahibi bir birey olduğun için yapman gerektiğini bil.

Ailenin desteği şimdi senin başarını arttırır unutma onların verdiği her destek ileride aileni daha mutlu bir ömür yaşatacaktır.

Okumak yazmanın düzelmesi için isteyerek oku zihninde canlandır ve yaz canın ne istiyorsa onları da yaz, böylece istediğini okumuş istediğini yazmış ve böylece hem okuman hem yazman düzelmiş olacaktır.

Tatilde iyice dinlenmeni istiyorum. Çünkü ikinci dönem daha başarılı olmanı bekliyorum senden. Eksiklerini gidermek için tatilde konu tekrarı yapabilirsin. Şunu bilmeni istiyorum ki daha başarılı olabilirsin.

Tatilde karne notlarını ve geçen bir dönemi değerlendirmeni istiyorum. Bence daha iyi olabilirdi. Aynı fikirdeysen iyice dinlen ve başarma azmiyle dön. Bize neler yapabileceğini göster.

Geçen dört aya ve karne notlarına baktığımda daha iyi olabileceğini görüyorum. Bence bu notlar sana yakışmadı. İkinci dönem daha iyisini bekliyorum senden. Olacak göreceksin. Tabiî ki sen de istersen.

 

Hataların ve başarılarınla bir dönemi geride bıraktın. Şimdi dinlenme vakti. İkinci dönem daha iyi yerlerde olmanı bekliyorum. Sen de yapabileceğini biliyorsun. Yeter ki iste.

 

Bir geçen dört aya bir de karne notlarına baktığımızda durumunun iyi olduğunu söyleyebiliriz. Fakat önünde daha iyi olan arkadaşların var. Onlar kadar başarılı olmak senin elinde. İkinci dönem senden bunu bekliyorum

 

Zayıf öğrenciler:

 

Ne yazsak boş onlara ne yazdıysam fayda etmedi.

 

www.sorubak.com

Dokümanın Görselli Tam Halini İndirmek için TIKLAYINIZ

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.