ilgi alanları 2.dönem gelişim raporu 2012-2013

Tam Halini İndirmek İçin TIKLAYINIZ

Çocuğunuz tüm gelişim alanlarında yaşının özelliklerini gösteriyor. İlköğretime başlangıçta kendisinden beklenen olgunluk düzeyini göstermiştir. Okul yaşamında başarılarının devamını dilerim.

 

Dinleme becerisi yüksektir. Kelime dağarcığı zengindir. Hafızası iyidir. Sözel-Dilsel Zekaya sahiptir. Hareketli etkinliklere ilgisi daha yoğundur. Masa başı etkinliklerindense içinde rol aldığı etkinlikleri daha çok sevmektedir. Hamurla Oynamayı Sever. Hayvanlara,  açık havaya,  çevreye,  doğa olaylarına meraklıdır. Okul yaşamında başarılar dilerim.

 

Hareketli etkinliklere ilgisi daha yoğundur. Masa başı etkinliklerindense içinde rol aldığı etkinlikleri daha çok sevmektedir. Hamurla Oynamayı Sever. Hayvanlara, açık havaya, çevreye, doğa olaylarına meraklıdır. Okul yaşamında başarılı olmasını temenni ederim.

 

Dinleme becerisi yüksektir. Kelime dağarcığı zengindir. Hafızası iyidir. Sözel-Dilsel Zekaya sahiptir. Hareketli etkinliklere ilgisi daha yoğundur. Hayvanlara, açık havaya, çevreye, doğa olaylarına meraklıdır. Hareketli etkinliklere ilgisi daha yoğundur. Lider ruha sahip bir öğrencidir. Tüm etkinliklerde başarılıdır.

 

Soyut ve kavramsal düşünebilmektedir. Sosyal ilişki kurmaktan, anlatmaktan, anlaşmaktan hoşlanır. Başarılarının devamını dilerim. Genel olarak hareketli ve arkadaşlarınla uyumlu bir çocuktur. Arkadaşları arasında aktif bir çocuktur.

 

Genel olarak hareketli ve arkadaşlarınla uyumlu bir çocuktur. Sanat etkinlikleri (artık materyallerle yeni bir ürün oluşturma, resim yapma, yoğurma maddeleri ile oynama), hikaye dinleme, Basit jimnastik hareketleri, çeşitli oyun etkinlikleri, müzikli oyunlar,.legolarla kule oyunları, yarış oyunları ilgi alanları arasında yer alır.

 

Çocuğunuz tüm gelişim alanlarında yaşının özelliklerini gösteriyor. Kız arkadaşlarıyla evcilik oynamak en büyük keyfi. Oyunlarda kurucu ve yönetici rollerini üstleniyor. Tüm ilginin üzerinde olmasından hoşlanıyor. İlköğretime başlangıçta kendisinden beklenen olgunluk düzeyini göstermiştir. Okul yaşamında  başarılarının devamını dilerim.

 

Genel olarak hareketli ve arkadaşlarınla uyumlu bir çocuktur. Sessiz olmasına rağmen oyunlarda rolünün gereklerinin yerine getirerek gruba dahil olur. Sanat etkinliklerinde ilgisini topladığı taktirde çok başarılı sonuçlar elde ediliyor. Başarılarının devamını dilerim.

 

Kız arkadaşlarıyla evcilik oynamak en büyük keyfi. Gruba dahil olmaktan ve hep birlikte oyunlar oynamaktan da hoşlanmakta. Sevdiği arkadaşlarına ilgisini, sevgisini yoğun bir şekilde göstermektedir. Başarılarının devamını dilerim.

 

Toplum arasında kendini ifade edemediğinden daha sessizdir. Bu durum ona evde de hikaye okuyarak, ona özet yaptırılarak ortadan kolayca kalkabilir. Böylece kelime haznesi gelişmiş olur.Sınıftaki etkinliklere,kurallara genelde hakimdir.

Çok hareketli, arkadaşları ile olup oynamayı seven bir çocuktur. Hayali evcilik oynamayı, tahta bloklarla oynayıp yapı-inşa yapmayı çok seviyor. Olumsuz bir durumu çok güzel anlatabilir. Sınıftaki etkinliklere, kurallara çok hakimdir. Görev verildiğinde hemen yapar.

 

Hayali evcilik oyunlarını,arkadaşları ile olup oynamayı seven bir çocuktur..Makas kesmesi hala çok  iyi değildir.Bunun için el ve el ve göz koordinasyonunu geliştirecek etkinliklere evde de yer verilmelidir.Olumsuz bir durumu çok güzel anlatabilir.Sınıftaki etkinliklere,kurallara genelde hakimdir. Görev verildiğinde hemen yapar.

 

Hareketli, arkadaşları arasında aktif bir çocuktur. Hayali evcilik oyunlarını, bloklarla oynamayı çok seviyor. Bazen kendini arkadaşları tarafından dışlanmış hissediyor. Her gün eve geldiğinde arkadaşlarınla olan ilişkilerinin daha da iyi olması için okulda neler yaşadığı sorulmalıdır.

 

Sakin, arkadaşları arasında aktif bir çocuktur. Toplum arasında daha da sakin olup kendini içine kapatır. Bu durum zaman içinde sürekli iletişim halinde olacağı için kaybolacaktır. Hayali evcilik oyunlarını,sayılarla oynamayı  çok seviyor. Sınıftaki etkinliklere,kurallara çok hakimdir.

www.sorubak.com

Tam Halini İndirmek İçin TIKLAYINIZ

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.