Findeks Kredi Notu SMS Mesaj İle Nasıl Öğrenilir?

Findeks Kredi Notu SMS Mesaj İle Nasıl Öğrenilir?

Türk Telekom, vatandaşlara kolaylık sağlayarak findeks kredi notunu SMS mesaj ile sorgulama imkanı tanımaktadır. Türk Telekom GSM operatörü kullanıcıları tek tuşla mesaj atarak kredi notu hakkında detaylı bilgiye sahip olabilir.

Mesaj Atarak Findeks Kredi Notunu Öğrenmek

Türk Telekom ile findeks kredi notunuzu sorgulamak için yapmanız gereken kimlik numaranızı ve doğum yılınızı arasında 1 boşluk bırakarak 1122’ye kısa mesaj ile göndermektir. Mesajı gönderdikten kısa bir süre sonra findeks kredi notu sms mesajı ile tarafınıza ulaşacaktır.

Findek Kredi Notunu Mesajla Öğrenme Ücreti Ne Kadar?

Bu işlemi yapabilmek için öncelikle bir Türk Telekom abonesi olmanız gerekmektedir. Bu işlemin ücreti Katma Değer Vergisi ve Özel İletişim Vergisi dahil 14 ₺’dir.

Ayrıca bilmeniz gereken bir diğer önemli husus kredi notunuz her durumda hesaplanamayabilir. Bu durumda size bir mesaj ile bilgi verilir. Kredi notunuzun hesaplanması için dikkat etmeniz gereken en önemli nokta son 5 yıl içerisinde kredi kartı, bireysel kredi veya kredili mevduat hesabı kullanmanız gerekmektedir. Bu şartlar sağlandığında kredi notunuz hesaplanacaktır.

Diğer bilmeniz gereken kısım ise bu işlemi kendi cep telefonunuzdan yapmanız gerekmektedir. Her müşteri yalnızca kendi findeks kredi notunu öğrenebilir. Yani başkasının telefonundan mesaj gönderip kredi notunuzu öğrenmeye çalışmayın. Eğer bir Türk Telekom abonesi iseniz ve kendi hattınız var ise hemen findeks kredi notunuzu öğrenmek için başvurabilirsiniz.

Turkcell ile Findeks kredi notunu öğrenmek için : TCKN boşluk DOĞUM YILInızı yazıp 1122’ye mesaj atabilirsiniz. (Ör: 12345678912 1982)

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.