Felsefi Karne Görüşleri (İlkokul-Ortaokul-Lise Karne Görüşleri)

Felsefi Karne Görüşleri sizin için derledik. En güzel karne görüşleri 1. dönem ve 2. dönem için kullanabilirsiniz. Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise karne görüşleri için kullanılabilir.

  • Rüzgârın yönünü değiştiremiyorsanız yelkenlerinizi değiştirin. Çünkü dünya sizin karşılaştığınız fırtınalarla değil, gemiyi limana ulaştırıp ulaştırmadığınla ilgilenir. ………………….. ın bu yıl rotayı tuturduğundan eminim, artık o gemiyi limana götürecektir. Başarısından dolayı kendisini ve ailesini tebrik ediyorum
  • Limiti koyan zihindir. Zihin bir şeyi yapabileceğini kestirebiliği kadar başarılı olur. Yüzde yüz inandığın sürece her şeyi yapabilirsiniz. …………………..’in limitlerini daha yüksek tutması gerektiğini bilmesi ümidiyle… Başarısından dolayı kendisini ve ailesini tebrik ediyorum
  • Başarılı ve iyi insan olmak için çalıştın. Çabaların için seni ve sana destek veren aileni kutluyorum. Daha fazla çalışmanı istiyorum. Gelecekte de başarılı olacağına inanıyorum. Bunun için düzenli çalışmayı sürdür. Dikkatli dinle. Okumayı bırakma. Sağlıklı, mutlu ve iyi bir tatil diliyorum.
  • Büyüdüğünde geriye baktığında, başarılı bir öğrenci ve seninle her zaman gurur duyan bir öğretmen göreceksin. Dilerim, başarın ve güzel bir hayat da seni gelecekte bekliyor olur…Başarısından dolayı kendisini ve ailesini tebrik ediyorum.
  • “Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata, sürekli bir hata daha yapacağımız korkusudur.” …………………..’in bu korkuyu yendiği zaman başarısının hızlıca yükseleceğinden eminim.İkinci dönem önceliklerini ayarlayıp daha planlı ve düzeni olmasını bekliyorum.Başarısından dolayı kendisini ve ailesini tebrik ediyorum.
  • “Başarı bir yolculuktur, bir varış noktası değil” …………………..’nin bu yolda devam etmesi onun istediği hedefe ulaşmasınada yardımcı olacaktır. Başarısının devamını diliyorum.Başarısından dolayı kendisini ve ailesini tebrik ediyorum.
  • Büyüdüğünde geriye baktığında, başarılı bir öğrenci ve seninle her zaman gurur duyan bir öğretmen göreceksin. Dilerim, başarın ve güzel bir hayat da seni gelecekte bekliyor olur…Başarısından dolayı kendisini ve ailesini tebrik ediyorum.
  • Hiçbir mazeret, yapılmayan işin yerini tutmaz. Mazeretlerimizi bitirdiğimiz an başarımızın ne kadar arttığını göreceksin. Herkes istediği kadar başalılı olur. ………………….. nun ikinci dönem önceliklerini ayarlayıp daha planlı ve düzeni olmasını bekliyorum.Başarısından dolayı kendisini ve ailesini tebrik ediyorum.
  • Başarı azim gerektirir; azim ise irade…Bazı hedefler; başarısız olmaya da değer…Gerçek başarı; başarısız olma korkusunu yenebilmektir…Senin bu korkuyu yendiğinden eminim çalışmalarına daha palanlı olarak devam etmelisin.
  • Hɑyɑttɑ bɑşɑrılı olɑnlɑr, kendilerine gereken bilgileri öğrenmekten bir ɑn geri kɑlmɑzlɑr ve hɑdislerin sebeplerini her zɑmɑn ɑrɑştırırlɑr. Benim Küçük Mucit’im her zaman bir araştırma bir keşif peşinde olmayı hiç bırakma,hɑrikulɑde şeyler ɑncɑk içlerindeki bir şeyin koşullɑrın üzerinde olduğunɑ inɑnmɑ cesɑreti gösterenler tɑrɑfındɑn yɑpılmıştır. Başarından dolayı seni ve aileni tebrik ediyorum.
  • Başarı gücünün anahtarı ,en küçük şeyleri bile yapma, ama onları hemen yapma arzusu duymanızdadır. İşlerini öteleme bizim hayatımızıda hep öteler. ………………….. nın gelecek yıl işlerine daha sıkı sarılması başarasını daha da artıracaktır.Başarısından dolayı kendisini ve ailesini kutluyorum.
  • Başarılı ve iyi insan olmak için çalıştın. Çabaların için seni ve sana destek veren aileni kutluyorum. Daha fazla çalışmanı istiyorum. Gelecekte de başarılı olacağına inanıyorum. Bunun için düzenli çalışmayı sürdür. Dikkatli dinle. Okumayı bırakma. Sağlıklı, mutlu ve iyi bir tatil diliyorum.Başarısından dolayı kendisini ve ailesini kutluyorum.
  • Konsɑntrɑsyon, bezginlik duymɑdɑn fiziksel ve zihinsel enerjiyi tek bir noktɑyɑ sürekli uygulɑmɑ yeteneğidir. …………………..nın konsantrasyon sorununu çözdüğün zaman daha da başarılı olacağına inanıyorum. Bunun için düzenli çalışmayı sürdürmesini,dikkatli dinlemesini, okumayı bırakmamasını istiyorum. Sağlıklı, mutlu ve iyi bir tatil diliyorum.Başarısından dolayı kendisini ve ailesini tebrik ediyorum.
  • Limiti koyan zihindir. Zihin bir şeyi yapabileceğini kestirebiliği kadar başarılı olur. Yüzde yüz inandığın sürece her şeyi yapabilirsiniz. …………………..ın limitlerini daha yüksek tutması gerektiğini bilmesi ümidiyle… Başarısından dolayı kendisini ve ailesini tebrik ediyorum
  • Başarmak kendini şaşırtan sonuçlar almaktır. Skor tabelanızda yazan son rakam kimseyi şaşırtmıyorsa kariyer patinajı yapıyorsunuz demektir. Başarısından dolayı kendisini ve ailesini tebrik ediyorum.
  • Bütün çabamız gelecekte başarılı, mutlu ve iyi insan olmaktır. Planlı, düzenli, istekli çalışmak kişiyi başarıya ulaştırır. Daha da başarılı olacağına inanıyorum. Bunun için düzenli çalışmayı sürdür.Bol bol kitap oku. Sağlıklı, mutlu ve iyi bir tatil diliyorum. Başarısından dolayı kendisini ve ailesini tebrik ediyorum
  • İyi bir kafaya sahip olmak yetmez; mesele onu iyi kullanmaktır. İnsan beyni sahibinin ihtiyaçlarından fazla gelişmiş bir araca benzer. ………………….. ın ikinci dönem bu aracın tüm özellliklerini en iyi şekilde kullanmasını bekliyorum. Başarısından dolayı kendisini ve ailesini tebrik ediyorum.
  • Başarılı ve iyi insan olmak için çalıştın. Çabaların için seni ve sana destek veren aileni kutluyorum. Daha fazla çalışmanı istiyorum. Gelecekte daha da başarılı olacağına inanıyorum. Bunun için düzenli çalışmayı sürdür.Bol bol kitap oku. Sağlıklı, mutlu ve iyi bir tatil diliyorum.Başarısından dolayı kendisini ve ailesini tebrik ediyorum
  • Benim şen şakrak, neşeli,güzel ahlaklı yavrum. Verdiğin mutluluk hala içimi ısıtıyor. Başarın ve neşen daim olsun.İkinci dönem daha palanlı ve düzenl çalışarak en tepeye çıkabilirsin.Başarından dolayı seni ve aileni tebrik ediyorum.
  • İyi bir kafaya sahip olmak yetmez; mesele onu iyi kullanmaktır. İnsan beyni sahibinin ihtiyaçlarından fazla gelişmiş bir araca benzer. …………………..ın ikinci dönem bu aracın tüm özellliklerini en iyi şekilde kullanmasını bekliyoruz. Başarısından dolayı kendisini ve ailesini tebrik ediyorum.
  • Üstelemek başarının temel unsurudur. Kapıyı yeterince uzun süre ve yüksek sesle çalarsanız, birilerini uyandıracağınızdan emin olabilirsiniz. ………………….. kapıyı o kadar hızlı çalıyor ki onu duymamak mümkün değil. O başarını tadını çoktan almış görünüyor,başarısından dolayı kendisini ve ailesini kutluyorum.
  • Bir gemi doğuya gider, biri batıya.Esen aynı rüzgarla: hangi yöne gidebileceğini belirleyen rüzgar değil, yelkendir. Yelkenin doğru yönde kullanıp o yöne doğru hızlıca hareket etmelisin…………………… nun, ikinci dönem planlı ve düzenli çalışarak o yelkeni daha düzenli kullanacağına inanıyorum. Başarısından dolayı kendisini ve ailesini tebrik ediyorum.
  • Başarılı ve iyi insan olmak için çalıştın. Çabaların için seni ve sana destek veren aileni kutluyorum. Daha fazla çalışmanı istiyorum. Gelecekte daha da başarılı olacağına inanıyorum. Bunun için düzenli çalışmayı sürdür.Bol bol kitap oku. Sağlıklı, mutlu ve iyi bir tatil diliyorum.Başarısından dolayı kendisini ve ailesini tebrik ediyorum
  • Erişmek istedikleri bir hedefi olmayanlar, çalışmaktan zevk almazlar.” Doğu’nun artık erişmek istediği bir hedefi olduğu kesin,artık hedifine çok rahat ulaşacağından eminim. Başarısından dolayı kendisini ve ailesini tebrik ediyorum.
  • Başarıyı ölçebilmek için bir insanın ulaştığı noktaya değil, başarmak için aştığı engellere bakılması gerektiğini öğrendik. Selim’in ne engelleri aşıp geldiğini hepimiz biliyoruz. Başarısından dolayı kendisini ve ailesini tebrik ediyorum.
  • Büyüdüğünde geriye baktığında, başarılı bir öğrenci ve seninle her zaman gurur duyan bir öğretmen göreceksin. Dilerim, başarın ve güzel bir hayat da seni gelecekte bekliyor olur…Başarısından dolayı kendisini ve ailesini tebrik ediyorum.
  • Başarı başarısızlıkların olmaması değil, yüksek amaçlarınızın olmasıdır; her savaşı kazanmak değil sonunda kazanmaktır. …………………..’nın planlı ve düzenli çalışarak daha da başarılı olacağına inanıyorum. Başarısından dolayı kendisini ve ailesini tebrik ediyorum.
  • “İnsan bir şeyi, çok ciddi olarak arzu etmeye görsün, hiçbir şeyi erişilmeyecek kadar yüksekte değildir.” Özgü Su’nun bunu başardığından eminim. Başarısından dolayı kendisini ve ailesini tebrik ediyorum.
  • Başarmak zordur, koIaya kaçarsan sonuç basitIeşir. Unutma, yokuş aşağı inmek koIaydır ama manzara tepeden seyrediIir. …………………..un hızın tehlike yarattığını bir an önce öğrenmesi gerek.Başarısından dolayı kendisini ve ailesini kutluyorum.
  • Belki çok yorulduğun senenin son gününde karne notların seni dinlendirecektir. İlk tebrik eden ben olmak istedim. İyice dinlen ve ortaokulda da başarılı ol. Kendine güven ve her zaman ben bunu başarabilirim de. Seni seven bir aileye ve öğretmene sahipsin.
  • Örnek bir yaşam sergileyebilmek için bu yaştan örnek adımlar atmandan dolayı seni tebrik ediyorum ve seninle gurur duyuyorum.
  • Bir geçen sekiz aya bir de karne notlarına baktığımızda durumunun iyi olduğunu söyleyebiliriz. Fakat önünde daha çok çalışman gereken ortaokul süreci var. Daha başarılı olmak senin elinde. Senden bunu bekliyorum. Azminden dolayı seni ve ilgisinden dolayı aileni tebrik ederim.
  • Davranışlarıyla arkadaşlarına örnek olan öğrencimiz okuma, yorumlama, konuşma gibi alanlarda da başarılı bir öğrenci. Kendisini ve ailesini tebrik ediyorum.
  • Karnendeki iyi notlara baktıkça, ne denli daha başarılı olabileceğini görüyorum. Başarılarının devamı için daha çok gayretli olman disiplinli bir şekilde çalışman gerekmektedir. Kitap okumanın yanı sıra sık sık test çözerek bildiğin konuları pekiştirmeli farklı soru tiplerini de deneyimlemelisin. Seni seven bir aileye ve öğretmene sahipsin. Çok daha başarılı olabilirsin fakat ilk önce bunu senin istemen
    gerekiyor.
  • Derslerinle ve notlarınla her zaman beni onurlandırdın. Başarılarını okumaya da yansıtarak okuma ve yorumlama konusunda da iyi bir öğrenci olmanı diliyorum. Unutma ki en kolay Matematik sorusu bile Türkçe yazılmaktadır. Anlayamadığımız sorular, dikkatimizden kaçan cevaplar bize sorun teşkil ederler. Çok daha başarılı olacağını biliyorum ama daha çok başarı daha çok çalışmayı gerektirir. Seni seven bir öğretmene ve aileye sahipsin.
  • Derslerinde göstermiş olduğun başarılarından dolayı seni kutluyorum. Daha iyisi de olabilirdi. Tatilde iyice dinlen ve başarılarını artırma kararlılığıyla ortaokula başla. Bunu bir düşün. Sana her zaman destek olan güzel bir aileye sahipsin. Neden daha iyisi olmasın.
  • Hedefine ulaşmak için istemenin gayretine kavuşman gerekiyor. Biraz daha bu gayreti arttırıp kendine daha yüksek hedefler koyarak bu işe başlayabilirsin. Şunu sakın unutma. Hedef koymak başarmanın yarısıdır.
  • Yıllarca solmayan Kenya gülleri gibi dönem boyunca başarıların hiç solmadı. Artık dinlenme vakti. Daha başarılı olacağını düşündüğüm ortaokul dönemine iyice dinlenmiş ve başarmaya daha çok motive olarak gelmeni istiyorum.
  • Kendini geliştirmek için kitaplar, dergiler ve gazeteler oku, okuduklarından elde ettiğin bilgi ve becerileri sana fayda sağlayacak şekilde, nasıl uygulayabileceğini düşün, günlük yaşantında uygula, uygulamaya başladığın bir işi sonuç alıncaya kadar bıkmadan takip et, yarıda bırakma. Desteklerinden dolayı aileni, başarılarından dolayı seni tebrik ederim.
  • İsteyince başarabildiğini gördün. Her koşulda sana destek olan bir aileye sahipsin. Şu anda gösterdiğin performanstan daha fazlasını gösterebileceğine olan inancımla gayretlerinin artmasını temenni ediyorum.

“Felsefi Karne Görüşleri (İlkokul-Ortaokul-Lise Karne Görüşleri)” üzerine bir yorum

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.