Evim Şahane Programı Başvuru Formu Kanal D

Kanal D Evim Şahane programı başvurusu nasıl yapılır ? Kanal D ‘nin zevkle takip edilen programı evim şahane programına nasıl başvuru yapılır, evim şahane başvuru formu ve bilgiler bu sayfada … Kanal D’nin sevilen programı evim şahane ekibinin sizinde evinize gelsin istiyorsanız online olarak başvuru formunu doldurmanız gerekiyor. Eviniz için yeni bir dekarasyon yeni
bir dizayn isterseniz sizde kanal d nin sevilen programı Evim Şahaneye katılabilirsiniz. Evim Şahane hafta içi her gün kanal d 14:30 da yayınlanıyor .

Kanal D’de haftanın 5 günü yayınlanan ve yenileme programı ‘Evim Şahane’nin kadrosu, televizyoncu, mimari ve usta ekibi ile yaklaşık 100 kişiden oluşuyor.
Evim Şahane’ye Başvurmak İçin Alttaki Başvur Butonuna Tıklayın Açılan Pencereden Bilgilerinizi Girin ve Başvurunuz Yapılmış Olsun.

Evim Şahane programı evde neleri değiştiriyor
bu programda, bir evin 3 ila 5 gün arasında parkeden tavana, mobilyadan aksesuara, perdeden halıya nasıl değiştiği ekrana getiriliyor. 3 gün boyunca evde yapılan tadilat aşamalarını, Evim Şahane Atölyesi’ndeki mobilya yenileme çalışmalarını ve ev sahibinin dekorasyon alışverişinde neler aldığını adım adım anlatan program için aynı anda 3 ayrı evde, 4 ayrı ekip tarafından çekim yapılıyor. Bu nedenle çekimleri gece gündüz devam eden programın kamera arkası bir hayli kalabalık…

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.