Evde nugget kızartmak için tavsiyeler

Evde nugget kızartmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

  1. Nuggetleri yapımı için eti doğrayın veya makineyle doğrayın. Etleri bir kasede koyun ve üzerine tuz, biber ve diğer baharatları ekleyin. Etleri iyice yoğurun.
  2. Nuggetleri şekillendirmek için hamur yapımı gerekiyorsa, un, yumurta, süt ve birkaç kaşık tereyağını bir kasede karıştırın. Etleri bu hamur içine batırın ve küçük parçalar haline getirin.
  3. Nuggetleri kızartmak için, tavayı orta ısıda ısıtın ve içine tereyağı ekleyin. Nuggetleri tavaya atın ve her tarafı kızarana kadar pişirin. Nuggetler piştiğinde, tavayı ocağın üzerinden alın ve nuggetleri kağıt havlu üzerine alın. Bu, fazla yağını emmesi için kağıt havlu üzerine bırakılır.
  4. Nuggetleri servis etmek için, seçeceğiniz sosları bir kasede karıştırın ve nuggetlerin üzerine gezdirin. Nuggetleri servis etmek için, seçeceğiniz sebzelerle birlikte servis yapabilirsiniz.

Not: Nuggetleri kızartırken, tereyağı yerine sıvı yağ da kullanılabilir. Ayrıca, nuggetleri fırın tepsisine alarak da pişirilebilir. Bu durumda, fırını orta ısıda ısıtın ve nuggetleri fırın tepsisine alın. Nuggetler piştiğinde, fırını kapatın ve nuggetleri kağıt havlu üzerine alın.

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.