ELAT 1. Grup Harfler (Arşiv)

elat sesleri,elat görselleri,elat çalışma sayfaları,elat okuma metinleri,elat hece ve ses çalışma sayfaları

1.sınıf elat 1.grup ses çalışmaları1.sınıf okuma yazma çalışmaları biliyorsunuz belli bir plan dahilinde yürütülmektedir. Öğretmenlermiz tarafından her eğitim ve öğretim yılı için bölge ve okul şartları da dikkate alınarak hazırlanan okuma yazma planları çerçevesinde ilkokuma ve yazma çalışmaları sürdürülmektedir.

Okuma yazma çalışmalarının ilk aşamalarınsda biri kalem tutma beceerilerinin öğrencilere kazandırılmasıdır. Ses temmelli okuma yazma çalışmalarının basşında yer alan bu çalışmalar çizgi çalışmaları ile pekiştirilerek okuma yazmaya hazırlık yapılır.

Serbest çizgi çalışmaları ve düzenli çizgi çalışmaları ile kaelm turma becerisini geliştiren öğencilere 6.grup ses çalışmaları ile okuma ve yazma çalışmaları bitirilir. Okuma ve yazma çalışmaları yıl boyu sürdürülen çalışmalardır.

Ses çalışmalarını ilk grubu ELAT Grubu  ile yapılan ses çalışmalardıır. Özellikle 1.sınıf okutuan öğretmenlerimize kaynak bbakımında yardımcı olmak adına  hem 1.sınıf okuma yazma çalışmalarını  hem  çizgi çalışmalarını hemde  ELAT Grubu ses çalışmalarını kategoriler haline getiridik

1.sınıf 1.grup elat sesleri ile ilgili hazırladığımız yüzlerce dökümana aşağıda verdiğimiz linkten ulaşmanız mümkün.

 1. Grup Harfler ELAT Çalışmaları İçin Tıklayınız

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.