Creative Diary İtalya ve İspanyada IED Uluslararası Yüksek Lisans Burs Yarışması

“Creative Diary” İtalya ve İspanya ‘da IED Uluslararası Yüksek Lisans Burs Yarışması

Dünya çapında yaratıcı gençler 2013-2014 okul dönemi Master kursları için Milan, Rome, Turin, Cagliari, Venice , Florence , Como , Madrid ve Barcelona’da 30 IED Uluslararası Burs kazanmak için yarışacak.

Bu yarışma genç uluslararası öğrencilere açıktır.IED ,22 ve 40 yaş arasındaki genç yetenekli kişileri Tasarım,Moda,Görsel İletişim ve Yönetim okullarında  master kurslarıyla ödüllendirecektir.2014 Zamlı Memur Maaşları Liste

IED tüm genç tasarımcıları ”Herkes için Tasarla”  ana konsepti  adı altında fikirler ve projeler geliştirmeye davet ediyor.Lütfen bu konsepte Moda, Tasarım, Görsel İletişim ve Yönetim alanlarından  seçtiğiniz bölümle müracaat ediniz.

”Herkes için Tasarla” kapsayıcı bir konsept belirlemeniz gerektiği anlamına gelir .Projenizi tasarlarken genel bağlam dışında çalışmanıza;kişileri ve objeleri  nasıl birleştirmeniz gerektiğini düşünmelisiniz.Amacımız yaş, ırk, cinsiyet, dil, din, sosyal sınıf veya engel olmaksızın herkesi  kapsayan bir konseptin tasarlanabileceğini göstermektir.

”Herkes için tasarla” demokratik bir proje olmasının yanı sıra insanlar için daha fazla kalite ve yüksek seviyede yaratıcılığın sağlanması gerektiğini hedef almıştır.

www.creativediary.net web sitesi üzerinden yayınlanacak olan proje ve görseller  facebook haber kaynağından  oylama ,yorum alabilecek ve internet kullanıcıları tarafından desteklenebilecektir.

Uzmanlardan oluşan jüri en iyi çalışmaya burs sağlayacaktır.Projelerin en son  teslim süresi 20 Kasım 2013 tür.

http://creativediary.net  ten  katılım için daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

https://www.facebook.com/creativediary

http://www.ied.edu/milan/home

http://www.ied.edu/rome/home

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.