ÇGPH Grubu Ses Çalışmaları

ÇGPH Ses Grubu Çalışmaları, 1.sınıf ÇGPH ses çalışmaları,  4.grup ses çalışmaları çgph, ilkokul 1.sınıf ses grupları çgph , çgph grubu ses çalışmaları, çgph ile ilgili metinler

cgph-ile-ilgili-metinler

İlkokul 1.sınıf  okuma ve yazma öğretiminde  temel olan 6 ses grubunun 5. grup çalışması ÇGPH ‘dir. MEB’in 2016-2017 eğitim öğretim yılında değiştirdiği  ses gruplarında yaptığı  bu değişiklikle birlikte 1.sınıfta okuma yazma çalışmalarında  seslerin veriliş sırası yani ses gruplarında değişiklik oldu.  Özellikle geçmiş yıllarda yapılan okuma yazma çalışmalarında karşılaşılan sorunlara çözüm oluşturmak ve öğrencilerin daha hızlı okumaya geçmelerini sağlamak adına bu çalışmaların yararlı olacağını düşünüyoruz. Daha önce bu grup yani 5.grup ses çalışması GCPH ses çalışmaları olarak adlandırılmıştı. Son değişiklikle birlikte bu grupta C   sesleri gruptan alınarak yerlerine Ç sesleri alındı. Böylece 5.grup ses çalışmaları ÇGPH olarak adlandırıldı.

2016-2017 eğitim öğretim yılından itibaren 1.sınıf öğrencilerine verilecek ses grupları :
1. Ses grubu çalışmaları : ELAN Grubu Ses Çalışmaları
2. Ses grubu çalışmaları : İTOBU Grubu Ses Çalışmaları
3. Ses grubu çalışmaları : KIRÖSÜ Grubu Ses Çalışmaları
4. Ses grubu çalışmaları : MDŞYCZ Grubu Ses Çalışmaları
5. Ses grubu çalışmaları : ÇGPH Grubu Ses Çalışmaları
6. Ses grubu çalışmaları : FVĞJ Grubu Ses Çalışmaları

ÇGPH ses grubu çalışmalarında Ç sesi, G sesi, P sesi ,H sesi  çalışmaları yer alıyor.  1.sınıf çgph ses grubu ile ilgili metin, çgph grubu çalışma sayfası ve çgph grubu ses çalışmaları yer alıyor.

ÇGPH ses grupları ile ilgili olarak sorubak’ta çgph etkinlikleri ve çgph ses çalışmaları ile ilgili oluşturduğumuz kategoride yeri geldiğince çeşitli çalışmalara yer vereceğiz. 1.sınıf çgph etkinlik çalışmaları kapsamında sırasıyla Ç sesi etkinlikleri, G sesi çalışmaları, P sesi etkinlik çalışmaları , H  sesi etkinlik çalışmalarına yer vereceğiz.

ÇGPHGrubu Ses Çalışmaları İçin Tıklayınız

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.