Bilnet Bursluluk Sınavı 2020 ne zaman?

Bilnet Bursluluk Sınavı 2020 yılı sınav tarihi açıklandı.

Bilnet Okulları resmi web sayfasında yapılan açıklamaya göre 2020 bilnet bursluluk sınav tarihi 11-12 Ocak 2020 tarihlerinde yapılacak.

Bilnet Bursluluk Sınavı başvuruları online olarak yapılmaktadır. 2020 yılı Bilnet Okulları bursluluk sınavına başvuru yapmak istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

Bilnet Ortaokulları’nda öğrencilerin dili öğrenmeleri, etkili kullanmaları ve bilgiyi yapılandırmaları, matematiksel temel kavramları ve kavramlar arasındaki ilişkileri kurarak günlük yaşamda kullanabilmeleri ve günlük yaşamda karşılaştıkları olaylarla bağdaştırabilme yetilerinin geliştirilmesi sağlanmaktadır. Ders kapsamında edindikleri bilgi ve becerilerle girişimci, sorumluluk alabilen, sorgulayan, eleştiren ve yorumlayan, milli değerlere duyarlı bireyler olarak hayata atılmaları sağlanmaktadır.

Ortaokulun ilk basamağı olan 5.sınıftan itibaren branşlarında uzman öğretmenlerimizle kazanımlar ve etkinliklerle derslerimiz devam ederken her öğretmenimiz her bir öğrencisini sıkı takip edebilmektedir. Eğitimin ciddi yapılması gerektiğine inanan Bilnet Okulları, ortaokul ayağında öğrencilerini 5.sınıftan 8.sınıfın sonuna kadar uzman rehberlik  servislerimizin de destekleri ile bir disiplin içerisinde tutum sergilemektedir. Başarının yolu disiplinli ve mutlu bir eğitim öğretim sürecinden geçmektedir.

Öğrencilerimiz, akademik ve sosyal anlamda gelişimlerinin yanında öğrenmeyi öğrenen, araştıran, sorgulayan, eleştirel düşünen, problem çözebilen ve sorumluluk sahibi olarak gelecek yüzyıla hazır bireyler olarak yetiştirilir.

Geleneksel sınıf ve öğrenme yöntemleri ile beraber inovatif öğrenme alanları oluşturarak, bu ortamlarda hareket etmeye, grup çalışmasına, beraberce öğrenmeye, üretmeye, tasarlamaya uygun, teknoloji entegrasyonu sağlanmış alanlar tasarlıyoruz. Kütüphaneler ile laboratuvarlar yanında iç mekânları  dönüştürülerek dijital kütüphane, youtuber alanları, sanal gerçeklik atölyesi ile okullarımızı öğrenme merkezleri haline getirerek öğrencilerimizin akademik ve sosyal alanlarda gelişimlerini sağlıyoruz.

9 ve 10. sınıflarımızda Milli Eğitim Bakanlığının belirlemiş olduğu kazanımlar çerçevesinde hazırlanmış olan müfredat ile temel bilimleri içeren geleneksel okul müfredatları, iş hayatının ve teknoloji dünyasının gerektirdiği becerileri de içerecek şekilde revize edilerek, kulüp çalışmalarımızla birlikte öğrencilerimize 21. yüzyıl yaşam becerilerini kazandırıyor, aynı zamanda da ulusal sınavlara hazırlık aşamasını gerçekleştiriyoruz.

Bilfen Yayın Grubunun hazırlamış olduğu Türkiye genelinde uygulanan deneme sınavları ile 9 ve 10. sınıf öğrencilerimizin ulusal düzeyde ölçeklendirme ile doğru verileri elde edilerek, PDR birimi ve akademik danışman ile beraber öğrencilerimizin performansı değerlendirilip, kazanım eksikliklerine göre ek çalışmalar planlanmaktadır. (Gün sonu değerlendirmeleri ve hafta sonu kurs programları ile…)

Ulusal sınavlarda çıkacak konu ve kazanımlar dikkate alınarak akademik programda uygulanan ders saatleri düzenlenmiştir. 11 ve 12. sınıflarda TYT ve AYT’ye göre uygulanan akademik çalışma programı, Bilfen Yayın Grubunun hazırlamış olduğu konu anlatımlı kitaplar, soru bankaları, yaprak testleri ve Türkiye geneli yapılan deneme sınavları ile desteklenmektedir.

Yabancı Dil Eğitimine büyük bir önem veren Bilnet Okullarında amacımız, öğrencilerimizin akademik olarak gelişim sağlamaları yanında ulusal platformlarda kendilerini rahatlıkla ifade edebilecekleri ve uluslararası sınavlarda (TOEFL & IELTS) başarı gösterebilecek, akademik çalışmalarını yabancı dilde sürdürebilecekleri bir dünya bireyi olarak yetişmelerini sağlamaktır.

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.