AÖF Yüzyüze Akademik Danışmanlık Dersleri Başladı

Yüzyüze Akademik Danışmanlık Dersleri Başladı

Açıköğretimde Yüzyüze Akademik Danışmanlık Derslerinin Bahar Dönemi Tüm Yurtta 5 Mart 2016 Tarihinde Başladı

aofyeniAnadolu Üniversitesi’nin Merkezi Açıköğretim ve Uzaktan Eğitim Sistemi dahilinde eğitim ve öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri öğrencilerine yönelik yüzyüze Akademik Danışmanlık Derslerinin Bahar Dönemi tüm yurtta 5 Mart 2016 Cumartesi günü başlayıp, 27 Mayıs 2016 Cuma günü sona erecek.

Merkezi Açıköğretim ve Uzaktan Eğitim Sistemi dahilinde eğitim ve öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri öğrencileri için öğrenilmesinde güçlük çekilen bazı derslere yönelik yüzyüze Akademik Danışmanlık derslerinin Bahar Dönemi 5 Mart 2016 tarihinde başladı. Tüm illerde ve 11 ilçede (Alanya, Bandırma, Biga, Bozüyük, Çorlu, Elbistan, Fethiye, İnegöl, İskenderun, Nazilli, Polatlı) olmak üzere 97 merkezde (İstanbul 3 Merkez; Ankara, İzmir ve Eskişehir 2 Merkez) gerçekleştirilen Akademik Danışmanlık derslerine öğrencilerimiz, öğrenci kimliklerini göstererek hiçbir ücret ödemeksizin katılabilecektir.

Öğrenciler, derslerin yapılacağı derslikleri, derslerin gün ve saatlerini, bulundukları ildeki AÖF Bürosuna başvurarak veyawww.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinde bulunan “Öğrenme Ortamları” başlığı altındaki “Akademik Danışmanlık Hizmetleri” bölümünü inceleyerek öğrenebilirler.

Akademik Danışmanlık ve Uygulama Hizmetleri 2015-2016 Bahar Dönemi Ders Listesi İçin Buraya Tıklayın

2015–2016 Öğretim Yılı Bahar Dönemi’nde Akademik Danışmanlık ve Uygulama Hizmetleri kapsamında yüzyüze öğretimi yapılacak dersler şunlardır:

Bahar Dönemi Akademik Danışmanlık Dersleri
2. Yarıyıl4. Yarıyıl6. Yarıyıl
Arapça IIArapça IVFinansal Yönetim II
Borçlar Hukukuİstatistik IIİş ve Sosyal Güvenlik Hukuku
Eski Türk Edebiyatına Giriş: Söz SanatlarıMakro İktisatMaliyet Yönetimi
Genel Muhasebe II
İktisada Giriş II
İngilizce II
Matematik II
Osmanlı Türkçesine Giriş II

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.