AÖF Akademik Yetersizlik Uyarısı Ve Ders Tekrarı

Akademik Yetersizlik Uyarısı Ve Ders Tekrarı
Güz dönemi veya akademik yıl sonunda 2.00 GNO sağlayamayan öğrenciye “Akademik Yetersizlik Uyarısı” yapılır. “Akademik Yetersizlik Uyarısı” http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresinden öğrenciye duyurulur. “Akademik Yetersizlik Uyarısı” alan öğrencinin, bir son-raki dönem sonundaki GNO’nın en az 2.00 olması gerekir.

aofBu koşulu yerine getiremeyen öğrenci, kayıt yenilettiği takip eden dönemde, son iki dönemdeki CC’nin altında not aldığı dersleri ilgili dönemde tekrar etmek suretiyle GNO’nı en az 2.00’ye yükseltmek zorunda-dır. Ders tekrarına kalan bir öğrencinin, tekrar ettiği dönem sonunda 2.00 GNO’nı sağla-ması halinde ders tekrarı sona ermiş olur. Ancak, bir dersten FF, DZ ve YZ notu alan bir öğrenci bu dersleri, derslerin verildiği dönemde tekrar almak zorundadır.

Ders tekrarına kalan öğrenci kayıt yenileme döneminde ders ekle-sil işlemi sırasında, CC’nin altında not aldığı dersleri almak zorunda olduğundan bu dersleri eksiltemez.

“AÖF Akademik Yetersizlik Uyarısı Ve Ders Tekrarı” üzerine bir yorum

  1. Akademik yetersizlik uyarisi almistim gecen donem ff olan 2dersim vardi Ba yukseltim sayfamdan bakiyorum halen degismesini 1.81kalmis halen

    Cevapla

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.