Çözüm Koleji Bursluluk Sınavı 2021

Çözüm Koleji Bursluluk Sınavı 2021 yılı için tarih belirlendi. Çözüm Koleji web sayfası üzerinde açıklanan takvime göre 2020 Çözüm Koleji Bursluluk sınavı 9-10 Ocak 2021 tarihinde yapılacak.

Çözüm Koleji bursluluk sınavına 3-4-5-6-7-8-9-10-11. sınıf öğrencileri katılabiliyor. Çözüm koleji bursluluk sınavı başvuru formu online olarak hazırlanmış.

2021 Çözüm Koleji bursluluk sınavı başvuru formu için buraya tıklayınız.

 

İLKOKUL – HAYATI OKUMAK

İlkokulda öğrenciler okumayı öğrenirken aslında hayatı da okumaya başlarlar. Zamanla anlayıp yorumlayacakları birçok bilgi edinirler. Çözüm Koleji olarak ilkokul eğitiminin, iyi bir gelecek için güçlü bir temel olduğuna inanıyoruz.

Çocuklarımızın iyi bir insan olmaları için gerekli temel bilgi, beceri, davranış ve alışkanlıkları kazanmalarını sağlamak ve aynı zamanda onların millî ahlaki değerlerimize uygun yetiştirmek gayesiyle ilkokulda sağlam ve güçlü bir eğitim sunuyoruz. Öğrencilerimize uyguladığımız takviye programlarıyla gereken hazır bulunuşluk seviyesine ulaşmalarını sağlayarak onları bir üst öğrenime hazırlıyoruz.

ORTAOKUL – HAYATI ANLAMAK

Öğrencilerimizin entelektüel meraklarını ve araştırma arzularını motive etmek temel hedefimizdir. Ortaokulu, liseye iyi bir hazırlık dönemi olarak değerlendirip öğrencilerimize mesleklerin kendilerine sağlayacağı yaşam standardı konusunda tanıtıcı bilgiler vererek, etkili bir mesleki yönlendirme ve kariyer planlaması yapmalarına yardımcı oluyoruz. Düzenleyeceğimiz yoğunlaştırılmış kurs ve etütlerle öğrencilerimizin LGS’de yüksek başarı yakalamaları için gereken her türlü imkânı sağlıyoruz.

LİSE – HAYATI YORUMLAMAK

Lise düzeyi, öğrencilerimizin hayatı yorumlama evresidir. Lise, öğrencilerin öğrendiklerinden, okuduklarından, anladıklarından kendi yorumlarını çıkarmaya ve kendi seçimlerini yapmaya başladıkları
dönemdir. Çözüm Kolejinin hedefi, öğrencilerinin hangi değerlerin niçin yanında durduklarını ve neye neden karşı olduklarını sağlıklı bir şekilde belirleme yetkinliği kazanmalarını sağlamaktır.
Öğrencilerimize kendi ilgi ve kabiliyetleri doğrultusunda en iyi şekilde eğitim almaları için Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi seçeneklerini sunuyoruz. Çözümün öğrencilerine sunduğu en önemli ayrıcalıklardan biri de köklü dershanecilik tecrübesinin avantajıyla verimli bir YKS hazırlık fırsatı sunuyor olmasıdır.

PROJELER

Çözüm Koleji olarak öğrencilerimize yapacağımız en önemli iyiliğin onların özgün yanlarını ve projelerini desteklemek olduğunu biliyoruz. Bu nedenle, öğrencilerimizin araştırma ve sorgulama becerilerini geliştiriyoruz. Girişimci ve üretken olmalarını sağlıyoruz. Kendi kültürünü tanımak ve tanıtmak, başka kültürlerle iletişim sağlamak amacıyla ulusal ve uluslararası düzeyde iş birliği becerilerini geliştirmelerini destekliyoruz. Bu amaçla okul temelli projelerin yanında AB projeleri gibi kapsamlı ve uluslararası boyutları olan etkinliklere katılmalarını sağlıyoruz.

“Çözüm Koleji Bursluluk Sınavı 2021” üzerine 2 yorum

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.