Öğretmene Şubat 2016’da 2 sınav görevi

Sınavda görev almak isteyen idareci ve öğretmenler Mebbis Sınav İşlemleri Modülü >> Sınav Görev İstekleri >> menüsünden başvuru yapabilirler.

mebAktif Sınavlar: 

Motorlu Taşıt Sürücü Adayları 2016-1 Sınavı

Bilim ve Sanat Merkezleri Öğrenci Seçme Sınavı

** Puan hesaplaması sınavda salon görevlisinin aldığı ücretin sınavın maksimum süresine bölümünün 100 ile çarpılması şeklindedir. ==> (Ucret/Süre)*100

Görevli Öğretmenler;

1- Görevler MEBBİS Sınav Modülü tarafından Sınav Puanı en azdan en fazla olana doğru sırayla verilmektedir.Görev İptali ya da değişikliği yapılmamaktadır.

2- Sınav Saat 10:00’da başlayacak olup, en geç 1 saat önce görevlendirildikleri okulda hazır bulunacaklardır.

3- Sınav Ücreti Bakanlığımız tarafından; MEBBİS e-personel Modülünde kayıtlı IBAN Numaranıza aktarılacaktır. Hesabınıza ücretinizin yatmaması Kurumunuzun ve sizin sorumluluğunuzdadır. IBAN Hesap Numaranızın doğruluğunu Kişisel sayfanıza girip teyit ettiriniz.

4- Sınav salonlarına cep telefonu, çağrı cihazı vb. her türlü iletişim özelliği bulunan cihazla girmeniz yasaktır. Yasaklanan cihazlarla sınav salonlarına girmekte ısrar eden öğretmenlere görev verilmeyecektir.

Sınav yapılan Okulların Dikkatine:

– Sınavlar yapıldıktan 1 hafta sonra arşive kaldırılacağından dolayı “Sınav Binası Görevli Bilgi Girişi” ekranı üzerinden verisi işlenmemiş okullarda bulunan görevliler sistemde gelmedi olarak görünecek ve 1 YIL CEZALIduruma düşeceklerdir. Öğretmenlerin ceza almasında Sorumluluk Sınav Yapılan Okul Müdüründe olacaktır. Bu konuda gerekli hassasiyetin gösterilmesi gerekmektedir.

– Ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin ekranında bulunan “Bina Görev Girişleri İzleme” Menüsü bu durumdaki okulların tespiti ve takibinin yapılması amacıyla hazırlanmış olup eksik verilerin girdirilmesi hususunda hassasiyet gösterilmesi gerekmektedir.