8 Sınıf LGS Kitap Önerileri 2020 – 8. Sınıf Matematik LGS Kaynak Önerileri

8. Sınıf Matematik LGS Kaynak Önerileri

Sorubak Blog olarak LGS için çalışmalarını sürdüren öğrencilere yardımcı olmak adına lgs matematik kitap önerileri ile ilgili bir makale yazdık. Özellikle en iyi lgs matematik test kitabı hangisi, 2020 lgs matematik test kitap önerileri, 8 Sınıf LGS Kaynak Kitap Önerileri gibi merak edilen sorulara yazımızda cevap vereceğiz.

LGS’de başarılı olmak için hemen hemen herkesin bildiği çalışma yöntemi konuyu iyi öğrendikten sonra bol bol soru çözerek öğrendiğimiz bu konuyu pekiştirmektir. Konuyu iyi kavramak için doğru kaynaklardan ders çalışmak çok önemlidir. Bu yüzden lgs 2020 matematik kitap önerileri nelerdir, lgs 2020 hangi matematik kitabı daha iyi, lgs 2020 matematik kolaydan zora test kitabı hangisi gibi sorulara bu yazımızda cevap vereceğiz.

Sınava hazırlanırken konu çalışma aşamasında konuyu anlamak çok önemlidir. Konuyu eksik çalışmak, verimsiz çalışmak, yanlış kaynaktan çalışmak sizi sınavda hüsrana uğratabilir. Bu yazımızda ele alacağımız kitaplar konuyu kolaydan zora giden kitaplardır.

1- Okyanus Yayınları Matematik (Master Soru Bankası)

Okyanus Yayınlarının sunduğu LGS master matematik soru bankası kitabı bu yıl tüm öğrencilerin dilinde. Konuları basitten zora doğru işlemesi, test kitaplarında ise yine soruları kolaydan zora doğru sıralaması öğrencilerin en beğendiği nokta. Kitabın fiyatına baktığımızda 25-35 lira fiyat bandında bulunuyor. Özellikle konuları ilk kez öğrenen öğrenciler için tavsiyemizdir.

2- Simya Yayınları Matematik Soru Bankası

Yine en favori soru bankalarından biri olan Simya Yayınları Matematik Soru Bankası kitabı öğrencilerin en çok tercih ettiği kitaplardan biri. Bu tercihin en büyük nedeni kitaptaki tüm soruların video çözümlü olması.

Kitabın üzerinde bulunan QR kodunu okutarak kitaptaki soruların video çözümüne ulaşmak mümkün. Kitapta muhakeme yeteneğini geliştirmeye yönelik yeni nesil sorular bulunuyor. Simya Yayınları LGS 2020 matematik test kitabı önerisi listemizde 2. sırada bulunuyor.

3- Hız Yayınları Matematik Soru Bankası

Listemizdeki diğer bir öneri kitap Hız Yayınları bünyesinde yer alan Matematik Soru Bankası. Fen Bilimleri soru bankası da çok meşhur olan bu kitap öğrenciler tarafından oldukça talep görüyor. Kitabın 8. sınıf matematik dersi için iyi bir soru bankası olduğunu söyleyebiliriz.

4- KVA (Koray Varol Yayınları) Matematik Soru Bankası

Bir diğer matematik test kitabı önerimiz KVA yayınları bünyesinde bulunan matematik soru bankası kitabıdır. Bu kitabın en çok tercih edilmesinin nedeni ise içinde aynı zamanda konu özetinin de bulunması. Özet konu anlatımının bulunması Koray Varol Yayınları Matematik Soru Bankası kitabının öğrenciler tarafından çok tercih edilmesine neden oluyor.

5- Matematik Konu Anlatımı (0 dan 8 e sayısal Tonguç)

Listemizde yer vereceğimiz 8. sınıf matematik lgs 2020 konu anlatımı kitap önerisi Tonguç Yayınları bünyesinde yer alan 0 dan 8 e sayısal isimli matematik konu anlatımı kitabı. Kitabın en önemli özelliği konuyu hiç bilmiyormuşsunuz gibi size sıfırdan anlatmasıdır. LGS hazırlık aşamasında, kolay anlatımı ile en çok tercih edilen konu anlatımı kitaplardan biri de bu kitaptır.

NELER ÖĞRENDİK?

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.