7.sınıf Sosyal bilgiler 2.dönem 1.yazılı soruları çöz (2 adet)

sosyal bilgiler 7 sınıf  2 dönem 1 yazılı soruları cevapları bu testte. 7. sınıf sosyal bilgiler 2. dönem 1. yazılı soruları online olarak çözün. Sosyal bilgiler 7.sınıf 2.dönem 1.yazalı soruları interaktif çözerek sınava hazırlanın! 7. sınıf sosyal bilgiler 2.dönem 1.yazılı soruları çöz. 7.sınıf sosyal bilgiler 2.dönem 1.yazılı testleri çöz.

Ortaokul 7. sınıf sosyal bilgiler dersi için hazırlamış olduğumuz birbirinden seçkin iki interaktif test daha. Test içerisindeki tüm sorular daha önce sosyal bilgiler öğretmenlerinin 2. dönem sosyal bilgiler dersinin 1. sınavında sordukları sorularından derlendi. Tümü sosyal bilgiler 7 sınıf müfredatına uygun olan bu testimizi çözerek  2 dönem 1 yazılı sınavına hazırlanabilir veya öğrendiklerinizi değerlendirebilirsiniz.

Online şeklinde hazırladığımız bu sınavın sonunda 7.sınıf sosyal bilgiler 2.dönem 1.yazılı soruları ve cevapları test sonunda görme fırsatınız olacak. Her biri 20 adet test sorudan olmak üzere toplamda 40 seçkin test sorusudan oluşan 7. sınıf sosyal bilgiler testi çözerek hem öğrenecek, hem  pekiştirecek hem de kendinizi değerlendirerek eksiklikleriniz görme fırsatınız olacak.

Daha yüksek bir puan mı hedefliyorsunuz ➡ 7. sınıf Sosyal bilgiler 2.dönem 1. yazılı soruları çözün!

7. sınıf sosyal bilgiler 2. dönem 1. yazılı soruları çöz 3

7. sınıf sosyal bilgiler 2. dönem 1. yazılı soruları çöz 4

NELER ÖĞRENDİK?

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.