6 sınıf din kültürü 2 dönem 1 yazılı testi çöz 5

din kültürü ve ahlak bilgisi dersi  2.dönem 6.sınıf 1.yazılı soruları çözün. 6.sınıf din kültürü 2.dönem 1. yazılı soruları ve cevap anahtarı bu testte. din kültürü ve ahlak bilgisi 6.sınıf 2.dönem 1.yazılı soruları online çözün. 6.sınıf din kültürü testleri çöz 2. dönem 1. yazılı soruları.

Din kültürü ve Ahlak Bilgisi 6. sınıf  öğretmenlerinin hazırlamış olduğu ve yirmi güncel ve seçkin sorudan oluşan interaktif bir test daha.

Ortaokul 6. sınıf din kültürü testleri çözerek 2. dönem 1. yazılıya hazırlanacak bir test örneği . Bu testimizi çözerek hem öğrendiklerinizi pekiştirecek hem de hem de kendinizi değerlendirme fırsatı bulacaksınız. Daha yüksek bir puan, daha başarılı bir sonuç için bu testi mutlaka çözün.

6.sınıf din kültürü ve ahlak bilgisi yazılı testlerimizi çözmeniz ile birlikte  6. sınıf din kültürü 2. dönem 1. yazılı soruları ve cevaplarını görmüş olacaksınız.

Testi Çözmeye Başla

6. sınıf din kültürü 2. dönem 1. yazılı testi çöz 10

6.sınıf din kültürü 2.dönem 1.yazılı soruları çöz 9

6. sınıf din kültürü 2. dönem 1. yazılı soruları çöz 8

6 sınıf din kültürü 2 dönem 1 yazılı soruları test çöz 7

6.sınıf din kültürü 2.dönem 1.yazılı soruları çöz 6

“6 sınıf din kültürü 2 dönem 1 yazılı testi çöz 5” üzerine 10 yorum

  1. 20 SORU bana göre çook 15 soru yeterdi bence ama çabucak bitiriyorum nedense aahhh..İnşallah çalıştığım kadar başarılı olurum bu sene hoca değiştirdik bu bizim için büyük bir sıkıntı oldu çünkü yeni gelen hoca suratsızın teki..Şahsen diyorum ki “OLMAZ OLSUN OKUL! OLMAZSA OLMAZ OKUL! EĞİTİM İÇİN ÖNEMLİ! AMA Bİ O KADAR DA SIKICI Kİ ANLATAMAM!!

    Cevapla

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.