6.Sınıf Bilişim Teknolojileri Scratch Testi ve Cevapları (İnteraktif)

6.Sınıf Bilişim Teknolojileri Scratch Testi Çöz. 6. sınıf bilişim teknolojileri testi çöz cevaplı scratch konulu üstelik interaktif çözme şansı. 6. sınıf scratch örnekleri bu sayfamızda. Bilgisayar bilişim scratch soruları ce cevapları.  6. sınıf bilişim teknolojileri test soruları çöz sınavda yüksek puan al. 6.sınıf bilişim teknolojileri algoritma soruları çöz.  

6.sınıf bilişim teknolojileri 2.dönem 1.yazılı soruları çözmeniz için hazırladığımız online bir sınav örneği. Güncel ve müfredata uygun olarak seçkin yirmi test sorusu bir araya getirilerek oluşturuldu. 6.Sınıf Bilişim Teknolojileri Scratch Testi Çöz ile hem öğrenecek hem de öğrendiklerinizi pekiştirme şansınız olacak.  6. sınıf bilişim teknolojileri testi çöz cevaplı scratch konularında oluşturduğumuz bir interaktif test.

6 sınıf bilişim teknolojileri 2 dönem 1 yazılı soruları scratch konuları ile ilgili sınav örneği arıyorsanız doğru adrestesiniz. Her biri yirmişer soru olmak üzere sizler için 6.sınıf bilgisayar bilişim scratch soruları bir araya getirerek oluşturduğumuz üç adet online sınav örneği.

6.Sınıf Bilişim Teknolojileri Scratch Testi ve Cevapları 1

6.Sınıf Bilişim Teknolojileri Scratch Testi ve Cevapları 2

6.Sınıf Bilişim Teknolojileri Scratch Testi ve Cevapları 3

“6.Sınıf Bilişim Teknolojileri Scratch Testi ve Cevapları (İnteraktif)” üzerine 19 yorum

  1. Hep youtube daki sorular* hep tekrarlanan sorular var* çoğununda cevabı yanlış çıkıyo bi kontrol etseler iyi olur bence

    Cevapla

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.