5.6.7.8.Sınıf İmam Hatip Takdir Teşekkür Hesaplama

5.sınıf imam hatip takdir teşekkür hesaplama, 6.sınıf imam hatip takdir teşekkür hesaplama, 7.sınıf imam hatip takdir teşekkür hesaplama, 8.sınıf imam hatip takdir teşekkür hesaplama

Bildiğiniz gibi eğitim öğretim yılı dönem sonlarında öğrencilerin en çok merak ettikleri konuların başında belge hesaplama geliyor. Bu eğitim öğretim yılının yine dönem sonuna yaklaştık. Biliyorsunuz belge hesaplamaları dönem puanlarına göre yapılmaktadır.

2.dönem takdir teşekkür hesaplatakdir teşekkürması yaparken 2.dönem puanlarını,1.dönem takdir teşekkür hesaplamaları yaparken 1.dönem puanlarını kullanmamız gerekir.

Takdir teşekkür hesaplama formülü şöyle: Dönem puanları derslerin haftalık ders saatleri ile çarpılır,çarpım sonuçları toplanarak toplam haftalık ders saatlerine bölünür.

Ortaokul ve imam-hatip ortaokullarının bütün sınıflarında puan ortalaması Türkçe dersinden 55.00, diğer derslerin her birinden 45.00 puandan aşağı olmamak şartı ile tüm derslerin dönem ağırlıklı puan ortalaması 70.00-84.99 olanlar “Teşekkür,” 85.00 puan ve yukarı olanlar “Takdirname,” belgesi e-okul sistemi tarafından verilir.

Sitemizde İmam Hatip okullarında okuyan öğrencilerimize de yardımcı olmak adına sınıf bazında imam hatip takdir teşekkür hesaplama sayfaları oluşturduk. 5.6.sınıf imam hatip takdir teşekkür hesaplama sayfamız bir tek sayfadan oluşuyor. Bunun nedeni her iki sınıfta aynı derslerin ve ders saatlerin olması. 7.sınıf imam hatip takdir teşekkür hesaplama sayfamızı MEB haftalık ders saatlerine göre güncelleyerek oluşturduk. Toplam haftada 34 saat baz alınarak hesaplama yapmaktadır. 8.sınıf  imam hatip takdir teşekkür hesaplama sayfamız ise yine MEB haftalık ders saatlerine göre oluşturdu. Bu sınıfta rehberlik ve kariyer planlama dersini hesaplama içine katmadık. Toplam 33 ders saati üzerinde hesaplama yapıyoruz.

 5.6.7.8.sınıf İmam Hatip Takdir ve teşekkür hesaplama işlemini sitemizden online olarak yapmanız mümkün.

İmam Hatip Takdir ve Teşekkür Hesaplama Sayfalarımız

5.6.sınıf imam hatip takdir teşekkür hesaplama

7.sınıf imam hatip takdir teşekkür hesaplama

8.sınıf imam hatip takdir teşekkür hesaplama

NELER ÖĞRENDİK?

“5.6.7.8.Sınıf İmam Hatip Takdir Teşekkür Hesaplama” üzerine bir yorum

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.