4.sınıf 2.dönem 3.yazılı soruları (arşiv)

2012-2013 eğitim-öğretim sürecinin sonuna yaklaştığımız şu günlerde dördüncü sınıf öğrencilerini üçüncü yazılı heyecanı sardı. Elbette dönem içerisinde iki yazılı olan dersler olan Din kültürü ve ahlak bilgisi dersi ile trafik güvenliği dersinin de ikinci sınavları dördüncü sınıf öğrencilerini heyecanlandırmaktadır.

Dördüncü sınıf öğrencileri için son yazılılar diyebileceğimiz bu sınavlar önümüzdeki haftadan itibaren başlayacak ve ardından notlar e-okul sistemine yansıyacak.

2012-2013 eğitim-öğretim süreciyle birlikte dördüncü sınıflarda takdir belgesi ve teşekkür belgesi alma kalktı. Ama yine de öğrenciler başarılarına göre öğretmenleri tarafından ödüllendirilmektedirler.

Bizler sorubak.com ailesi olarak dördüncü sınıf öğrencilerine her zaman 4.sınıf 2.dönem 3.yazılı sorularının en güncel hallerini sunmaktan mutluluk duyduk.

Sizlere sunduğumuz 2012-2013 4.sınıf 2.dönem 3.yazılı soruları ile 3.yazılılarınıza daha iyi çalışabilirsiniz ve 3.yazılılarda çıkabilecek muhtemel soru örneklerini görebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantılardan dönem içinde üç sınav olan derslerin üçüncü yazılılarını, iki sınav olan derslerinde ikinci yazılılarını indirebilirsiniz. 4.sınıf 2.dönem 3.yazılılarınızda başarılar dileriz :

Türkçe 2.dönem 3.yazılı Soruları : Yandaki bağlantıdan 4.sınıf Türkçe dersi 2.dönem 3.yazılı sorularını indirebilirsiniz.
Matematik 2.dönem 3.yazılı soruları : Yandaki bağlantıdan 4.sınıf Matematik dersi 2.dönem 3.yazılı sorularını indirebilirsiniz.
Fen ve Teknoloji 2.dönem 3.yazılı soruları:  Yandaki bağlantıdan 4.sınıf Fen ve Teknoloji dersi 2.dönem 3.yazılı sorularını indirebilirsiniz.
Sosyal Bilgiler 2.dönem 3.yazılı sorularıYandaki bağlantıdan 4.sınıf Sosyal Bilgiler dersi 2.dönem 3.yazılı sorularını indirebilirsiniz.
İngilizce 2.dönem 3.yazılı soruları : Yandaki bağlantıdan 4.sınıf İngilizce dersi 2.dönem 3.yazılı sorularını indirebilirsiniz.
Din Kültürü 2.dönem 2.yazılı soruları : Yandaki bağlantıdan 4.sınıf Din Kültürü dersi 2.dönem 2.yazılı sorularını indirebilirsiniz.
Trafik ve Güvenliği 2.dönem 2.yazılı soruları: Yandaki bağlantıdan 4.sınıf Trafik Güvenliği dersi 2.dönem 2.yazılı sorularını indirebilirsiniz.
Sorubak.com olarak bütün 4.sınıf öğrencilerine 2012-2013 4.sınıf 2.dönem 3.yazılılarında başarılar dileriz…

“4.sınıf 2.dönem 3.yazılı soruları (arşiv)” üzerine bir yorum

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.