30-31 Mayıs 2015 Açık Öğretim Lisesi 2.dönem sınav sonuçları açıklandı

II.DÖNEM SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

30-31 Mayıs 2015 tarihinde yapılan 2014-2015 Öğretim yılı II. Dönem ( 2014-2 ) sınav sonuçları açıklanmıştır.

AdsızSınav sonuçlarınızı Öğrenci Girişlerinden sisteme girerek “Öğrenci Genel Bilgiler” menusu altındaki “Sınav Sonuçları” veya “Dönem Dersleri” seçeneklerinden (2014/2.dönem) öğrenebilirsiniz.

Mezun olan öğrencilerimizin diplomaları sonuçlar açıklanmasından sonra en kısa süre içerisinde hazırlanarak koordinatör Halk Eğitim Merkezlerine gönderilecektir. Diplomaların üniversite kayıtlarına kadar hazırlanması planlanmaktadır.

Mezun olduğuna dair belgeye ihtiyaç duyanlar işlemlerini yaptırdıkları irtibat bürolarına (Halk Eğitim Merkezi ve Mesleki Eğitim Merkezi) başvurabilirler. (Çok zorunlu olmadıkça, çıkma belgesi istemeyiniz bunun yerine “mezuniyet yazısı” alabilirsiniz.)

Durumu “Mezuniyet incelemesinde” olan öğrencilerimiz gerekli incelemeler yapıldıktan sonra “mezun” konumuna gelecek olup, sistemde öğrencilik durumu “Mezun” görünenler “Çıkma belgesi” veya “mezuniyet yazısı” alabilirler.

Sınav sonuçlarına itirazı olan öğrencilerimiz, sınav sonuçlarının www.aol.meb.gov.tr ve www.maol.meb.gov.tr internet adreslerinde yayımlanmasından itibaren en geç 5 beş takvim günü içerisinde dilekçe ekinde, 20 TL itiraz harcını bankalara (T.C Ziraat Bankası, Türkiye Halk Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası şubelerinden herhangi birine) yatırdığını gösteren makbuzla birlikte müracaat etmesi gerekmektedir. Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğüne bu yönde yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır.

Sınav sonuçları için TIKLAYINIZ.

 

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.